Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Azad Mirzade yazdı: Servet abi güldüm hakkını helal et ne demek istediğini çok iyi anladım kesinlikle çok haklısın. devamı var ya, sonraki gün oradaki bir tükkana gidiyor, sohbet arasında, geçen de birisi şu kavaşağa gldi vıjjttt kaydı gitti yerde kaldı diyorlar, heeee o bendim diyor.... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kardeşim geçmiş olsun. Kaza tutanağı çıktı mı ? Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah 🤲 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Azad Mirzade yazdı: Kesinlikle Ali abi, o kadar dikkatliyim ki, o kadar dikkate rağmen bir anda olanlar oldu, refleksler kontra yaptı da arabanın sağına geçip devam ettim temasla düştüm, yoksa direk kapısına da gümleyebilirdim. Öyle araba kullanırken dikkat edeyim motorculara diyorum ama bazen öyle yerlerden fırlıyorlar ki. hiç sorma, bunlar olacak diye korkmuyor değilim ama meret zevkli be arkadaş neyse, son kazan olur inşallah... al tamda Zafer hoca yeni video yüklemiş... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kardeşim geçmiş olsun. Kaza tutanağı çıktı mı ? yok abi bekliyorum hala. ama bi polis arkadaş baktı, bana da kusur yazmışlar, malum emniyet şeridi hikayesi. 20 tane avukat aradı nerden alıyorlar numarayı, yaralandığım için mahkeme gakguk gerçi kaza yaptığım çocuk daha bugün yazdı bana abi nasılsın diye, ben daha erken hastaneye gelir bi geçmiş olsun diler diye bekledim. arar filan diye. sadece instadan mesaj atmış, eşim kanser onunla ilgileniyorum filan demiş. bakalım rapor çıksın da biz de insanız duruma göre bakıcaz artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts