Selçuk Bakış 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tekrar Geçmiş olsun Azad inşallah son olur 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mehmet hocam kuryecilik yapan arkadaşlar aşırı kuralsız, bu da motosikleti çok fazla göze soktu, ordan da insanlar kolay sinirlenir oldular. Motosikletlerin hepsi trafikte otomobil gibi gitse istanbul trafiği 2 kat artar yani bunu kimse istemez, imkansız da zaten. Ben sadece duran trafikte emniyet şeridinde 30-40 la gitmeyi hak görüyorm, filtreleme yapmam mesela, çok riskli görüyorum. Emniyet şeridinde yaptım kazayı doğru ama olayı hatırlıyorum yavaş yavaş, ağaçlar vardı kör nokta vardı adam beni görmedi ben onu görmedim. ikimiz de görmediğimiz kör noktaya girdik ve tokuştuk. Pek çok kaza önlenebilir. Motosiklet de bir taşıt, motosiklete binenler de biziz günün sonunda. Mesela bi bakmışız bi goldwing almış trafikte gidiyorsunuz, kimin ne zaman motor kullanacağı belli olmuyor Selçuk sağolasın inş son olur, büyük ders çıkardım. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Geçmiş olsun. Kalıcı hasar olmaması tesellimiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Trafik iki kat artmaz. Sadece motorlar geç varır. Mevcut uygulamada kazaya devam eder toplum. Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Geçmiş olsun. İnşallah son kazanız olur. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çok geçmiş olsun. Kaza bir anlık mesele. Ne kadar dikkatli olursan ol trafik bir akış. Allah tekrarını yaşatmasın. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bugün 3. gün bende karıncalanmalar ayakta buz tutmalar başladı. Noluyor kaynaşıyor mu kemikler acaba tecrübeli kimse var mı bu hususta. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Trafik iki kat artmaz. Sadece motorlar geç varır. Mevcut uygulamada kazaya devam eder toplum. Öyle bir artar ki. 1 milyona yakın motor var hocam. Sizin endişe yerli haklı. Zırt pırt sağdan soldan zıplıyorlar. Ahmet açıklamış. İki taşıt ayna boyu kadar sağa sola kaçınsa yol şartları tamam ise ve her sürücü de bülinçli olursa sorun kalkar ortadan. Ha birde yoğun trafik için lullanılacak iki teker de uygun olmalı. Bendeki hayvan ile sirkeciye girsem adım atamam. Gebze içinde kullanmak için tıfıl bişe alıcam. Şehir içinde aslında motor kullanımı teşvik edilmeli. Adamın işi 2 km ötede arabayla gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Azad Mirzade yazdı: Bugün 3. gün bende karıncalanmalar ayakta buz tutmalar başladı. Noluyor kaynaşıyor mu kemikler acaba tecrübeli kimse var mı bu hususta. kemik kaynması tıbben dr ların hiç ilgisini çkemez bile zira kendi kendine ilerliyor, asıl önemli olan alçı ve hareketsiz kalan kaslar. alçı çok sıkı ise damar sorunları başlıyor, kaslar tembelleşiyor. öncesinde bilinen bilinmeyen yan etkiler sonra ortaya çıkabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Öyle bir artar ki. 1 milyona yakın motor var hocam. Sizin endişe yerli haklı. Zırt pırt sağdan soldan zıplıyorlar. Ahmet açıklamış. İki taşıt ayna boyu kadar sağa sola kaçınsa yol şartları tamam ise ve her sürücü de bülinçli olursa sorun kalkar ortadan. Ha birde yoğun trafik için lullanılacak iki teker de uygun olmalı. Bendeki hayvan ile sirkeciye girsem adım atamam. Gebze içinde kullanmak için tıfıl bişe alıcam. Şehir içinde aslında motor kullanımı teşvik edilmeli. Adamın işi 2 km ötede arabayla gidiyor Görsen kaçarsın görmüyorsun. Trafik artmaz. Sürekli teyakkuzda mı gideceğiz sağa sola kaçarak? Bitmiyorlar ki devamlı bu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Görsen kaçarsın görmüyorsun. Trafik artmaz. Sürekli teyakkuzda mı gideceğiz sağa sola kaçarak? Bitmiyorlar ki devamlı bu. Nasıl artmaz hocam? Aradan ya da emniyet şeridinden 1 saatte kaç motor geçiyordur 500? O 500 motor ışıkta araba arkasında beklerse 30 dkda gideceğiniz yere kaç dkda gidersiniz ya da bir kırmızıyı kaç turda geçersiniz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1 miyon araba istanbulda. Çok eğlenceli olur çok 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çok geçmiş olsun...Motor işini 30 yıl önce bıraktım.ama benle başlayan hala oğulları çok mutlular.advanture istanbul diye bir siteleri var.Ordaki Mustafa Özşahin de hala oğludur.Emekli oldu ve motosiklet sürüş eğitmenliği yapıyor...Ben de attığı videoları seyredip avunuyorum... 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bence de felaketle sonuçlanır da tartışmayı açmak istemedim bi de motosikletlerin hız sınırı sorunu var tabii Bir de şu var ben şimdi motosiklet kullanmasam araç kullanıcam her gün işe 1 saat git 1 saat gel yapmaya çalışıcam. Kazayı araçla yapsaydım hiç canım acımazdı benimki delilik tabii Hasan Basri Bayraktar yazdı: Çok geçmiş olsun...Motor işini 30 yıl önce bıraktım.ama benle başlayan hala oğulları çok mutlular.advanture istanbul diye bir siteleri var.Ordaki Mustafa Özşahin de hala oğludur.Emekli oldu ve motosiklet sürüş eğitmenliği yapıyor...Ben de attığı videoları seyredip avunuyorum... hocam Samsunda binilir ya, çok da güzel binilir al bi forza 250 arada Ordu Giresun yaparsın. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kemik kaynması tıbben dr ların hiç ilgisini çkemez bile zira kendi kendine ilerliyor, asıl önemli olan alçı ve hareketsiz kalan kaslar. alçı çok sıkı ise damar sorunları başlıyor, kaslar tembelleşiyor. öncesinde bilinen bilinmeyen yan etkiler sonra ortaya çıkabiliyor. Sanırım bu yüzden atel yaptılar. Alt tarafa alçı üst tarafa bez. Hareket alanım var Salı günü yarım alçı yapacaklarmış. Amann epi topu kırık olmazsa açar vida takarlar 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Azad Mirzade yazdı: pro çizme olsaydı ayağımda bilek korunur muydu merak ediyorum. Kaza anında ayağındaki ayakkabıdan daha fazla koruyacağı kesin. Sorun var, giyemiyorum deyince dillendirmedim ama şart bir ekipman. Benim ayakkabılar korumalı olmasa parmaklar kırılmıştı muhtemelen, ayak peg den kaydı dikine vurdum ilk, parmak ucumdan. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emin Önal yazdı: Kaza anında ayağındaki ayakkabıdan daha fazla koruyacağı kesin. Sorun var, giyemiyorum deyince dillendirmedim ama şart bir ekipman. Benim ayakkabılar korumalı olmasa parmaklar kırılmıştı muhtemelen, ayak peg den kaydı dikine vurdum ilk, parmak ucumdan. Geçmiş olsun ben kaçırmışım bunu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Ktm üç kere ayağım üstüne yattı. Bot olmasa ayak yaralanması kesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts