Gökhan Tuna 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gecmis olsun, en buyuk kazaniz bu olsun; acil sifalar. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun kardeşim. ALLAH bir daha göstermesin. motor işi gerçekten tehlikeli. sen dikkatli olsan diğer dikkatli olmuyor. ya da herkes dikkatli olsan yine aynı kazalar yaşanabiliyor. buradaki en büyük sorun görmek ve görülebilmek. motorcunun yer değiştirmesi saniyelik iş. çoğumuz bunu yakalayamıyoruz. bu nedenle motor kullananların çok dikkat etmesi gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Emin Önal yazdı: Kaza anında ayağındaki ayakkabıdan daha fazla koruyacağı kesin. Sorun var, giyemiyorum deyince dillendirmedim ama şart bir ekipman. Benim ayakkabılar korumalı olmasa parmaklar kırılmıştı muhtemelen, ayak peg den kaydı dikine vurdum ilk, parmak ucumdan. Motor için özellikle giyebildiğim bir bot almıştım, kurtarabildiğini kurtardı ama kırıktan kaçınamadık. :/ normalde hep spor giyebiliyorum bunları motora binerken giyer çıkarırırım. Bu kadar hummalı hazırlanmanın karşılığını yine de aldım diyebilirim bence, ekipmanlar daha fazla arbede yaşamamı engelledi. Servet Aydın yazdı: Ktm üç kere ayağım üstüne yattı. Bot olmasa ayak yaralanması kesin Bu botlar kırık burkulma vs de engelliyor mu? Napim gidip deneyip alayım ya yürüyemesem de sadece ayaklara girer kendimi korurum. Nihat Palolu yazdı: Geçmiş olsun, kaza anında ne olacaksa olsun deyip gözleri kapatmak doğru değil. Nihat abi artık o son saniyeydi yapacağımı yapmıştım kontramı çıkmıştım, istesem de açık tutamadım gözleri bam bam bi yerlere vurdum beynim içerde sallandı onu bile hissettim, gözlerimi açtığımda zaten görme yetimin yüzde 50si yoktu 1-2 güne açıldı görüşüm. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Azad Mirzade yazdı: Motor için özellikle giyebildiğim bir bot almıştım, kurtarabildiğini kurtardı ama kırıktan kaçınamadık. :/ normalde hep spor giyebiliyorum bunları motora binerken giyer çıkarırırım. Bu kadar hummalı hazırlanmanın karşılığını yine de aldım diyebilirim bence, ekipmanlar daha fazla arbede yaşamamı engelledi. Pekte kurtaramamış bence Korumalı botlarda üstteki hasarlı alan yani tam bileğine gelen kısımda demir koruma var. Bilgi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts