Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Gecmis olsun, en buyuk kazaniz bu olsun; acil sifalar. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Geçmiş olsun kardeşim. ALLAH bir daha göstermesin. motor işi gerçekten tehlikeli. sen dikkatli olsan diğer dikkatli olmuyor. ya da herkes dikkatli olsan yine aynı kazalar yaşanabiliyor. buradaki en büyük sorun görmek ve görülebilmek. motorcunun yer değiştirmesi saniyelik iş. çoğumuz bunu yakalayamıyoruz. bu nedenle motor kullananların çok dikkat etmesi gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Emin Önal yazdı: Kaza anında ayağındaki ayakkabıdan daha fazla koruyacağı kesin. Sorun var, giyemiyorum deyince dillendirmedim ama şart bir ekipman. Benim ayakkabılar korumalı olmasa parmaklar kırılmıştı muhtemelen, ayak peg den kaydı dikine vurdum ilk, parmak ucumdan. Motor için özellikle giyebildiğim bir bot almıştım, kurtarabildiğini kurtardı ama kırıktan kaçınamadık. :/ normalde hep spor giyebiliyorum bunları motora binerken giyer çıkarırırım. Bu kadar hummalı hazırlanmanın karşılığını yine de aldım diyebilirim bence, ekipmanlar daha fazla arbede yaşamamı engelledi. Servet Aydın yazdı: Ktm üç kere ayağım üstüne yattı. Bot olmasa ayak yaralanması kesin Bu botlar kırık burkulma vs de engelliyor mu? Napim gidip deneyip alayım ya yürüyemesem de sadece ayaklara girer kendimi korurum. Nihat Palolu yazdı: Geçmiş olsun, kaza anında ne olacaksa olsun deyip gözleri kapatmak doğru değil. Nihat abi artık o son saniyeydi yapacağımı yapmıştım kontramı çıkmıştım, istesem de açık tutamadım gözleri bam bam bi yerlere vurdum beynim içerde sallandı onu bile hissettim, gözlerimi açtığımda zaten görme yetimin yüzde 50si yoktu 1-2 güne açıldı görüşüm. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Azad Mirzade yazdı: Motor için özellikle giyebildiğim bir bot almıştım, kurtarabildiğini kurtardı ama kırıktan kaçınamadık. :/ normalde hep spor giyebiliyorum bunları motora binerken giyer çıkarırırım. Bu kadar hummalı hazırlanmanın karşılığını yine de aldım diyebilirim bence, ekipmanlar daha fazla arbede yaşamamı engelledi. Pekte kurtaramamış bence Korumalı botlarda üstteki hasarlı alan yani tam bileğine gelen kısımda demir koruma var. Bilgi. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Azad Mirzade yazdı: Nihat abi artık o son saniyeydi yapacağımı yapmıştım kontramı çıkmıştım, istesem de açık tutamadım gözleri bam bam bi yerlere vurdum beynim içerde sallandı onu bile hissettim, gözlerimi açtığımda zaten görme yetimin yüzde 50si yoktu 1-2 güne açıldı görüşüm. Motosikletle kazaya karışmıştım. Yere düştüğüm anda üzerimden araç geçecekti. Can havliyle yatakta döner gibi kenara atabilmiştim kendimi. Gözlerimi kapatsam göremezdim. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Öyle bir artar ki. 1 milyona yakın motor var hocam. Sizin endişe yerli haklı. Zırt pırt sağdan soldan zıplıyorlar. Ahmet açıklamış. İki taşıt ayna boyu kadar sağa sola kaçınsa yol şartları tamam ise ve her sürücü de bülinçli olursa sorun kalkar ortadan. Ha birde yoğun trafik için lullanılacak iki teker de uygun olmalı. Bendeki hayvan ile sirkeciye girsem adım atamam. Gebze içinde kullanmak için tıfıl bişe alıcam. Şehir içinde aslında motor kullanımı teşvik edilmeli. Adamın işi 2 km ötede arabayla gidiyor Cumartesi günü yemek söylemek için pideciye yürüyerek gittim. Pideci motosikletle geldi. Mesafe 200 metre, motosikleti var diye onunla geliyor. Aslında hiç ihiyacı yok motosiklete ama yine de almış. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Soğumasın bir ikincisi kaç yere daha gidiyordur Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Soğumasın bir ikincisi kaç yere daha gidiyordur 30 yıldır tanıyorum, gittiği yer belli geldiği yer belli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Serhat Işık yazdı: Geçmiş olsun kardeşim. ALLAH bir daha göstermesin. motor işi gerçekten tehlikeli. sen dikkatli olsan diğer dikkatli olmuyor. ya da herkes dikkatli olsan yine aynı kazalar yaşanabiliyor. buradaki en büyük sorun görmek ve görülebilmek. motorcunun yer değiştirmesi saniyelik iş. çoğumuz bunu yakalayamıyoruz. bu nedenle motor kullananların çok dikkat etmesi gerekli. vesile ile bisiklete te ekipman şart Servet Aydın yazdı: Soğumasın bir ikincisi kaç yere daha gidiyordur vesile ile pideci denmiş bildirim geldi Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Emin Önal yazdı: Pekte kurtaramamış bence Korumalı botlarda üstteki hasarlı alan yani tam bileğine gelen kısımda demir koruma var. Bilgi. normalde spor giydiğim için demir korumalı olandan alıcam. Nihat Palolu yazdı: Motosikletle kazaya karışmıştım. Yere düştüğüm anda üzerimden araç geçecekti. Can havliyle yatakta döner gibi kenara atabilmiştim kendimi. Gözlerimi kapatsam göremezdim. Geçmiş olsun, yok ben de savrulma durunca direkt gözümü açıp baktım nerdeyim diye, kenar olduğumu anlayınca kımıldamadan bekledim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Nihat Palolu yazdı: 30 yıldır tanıyorum, gittiği yer belli geldiği yer belli Üşenmiş Çağlar Bayur yazdı: vesile ile bisiklete te ekipman şart vesile ile pideci denmiş bildirim geldi Kıymalı kapalı pide en sevdiğim. Nihat bizi götürsün Yorum bağlantısı
Recommended Posts