Cem Işık 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Azad Mirzade yazdı: Size de akıl danışayım, şirket aracıymış, onun aracının sağ aynası kırıldı sadece, benim motorda da bi 15-20 binlik zarar vardır. Ekipmanlarımı da katarsam -sigorta bunu katmıyor sanırım- 20-25 de ekipmanlar tutar. Yani bi maddi kaybım var 50 bin kadar. Bunu ödeyebilirim ama ödemeliyim yoksa karşıdan talep mi etmeliyim bilemiyorum. Çocuk mağdur ama mağduriyetini kaza oranına göre sigorta karşılar, benim de emmi sigortam var, bi sağ aynasını yaptırır herhalde Geçmiş olsun , en büyük kaza bu olsun inşallah. @Mehmet Ozyurek abi daha iyi bilir ama sigortanıza bildirim yapmanız lazım hasarınızla alakalı. Kusur oranına göre tazmin eder karşı tarafın sigortası. Zaten şikayetçi olduğunuzu belirtmişsiniz, onun için tedbirsizlik ve dikkatsizlikle yaralamaya sebebiyet vermek diye dava açılacaktır asliye ceza mahkemesinde. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Yollar bozuk şerit yok. Otomobille her an sağa sola hamle yapmak zorundayız. Motorcular ise sanki hep öne geçmek durmamak zorundalarmış gibi sürekli her yeri zorluyorlar. Manevra yapıyorum bi dakka diyorum adam motoru sokuyor.. bu kafayla daha çook kaza olur. Ben daha hızlı gidip sürekli diğer araçların sağından solundan gitmelerine yukarda anlatılanla da ikna olmadım. Rögar kapağı çıkıyor yolda teker çıkıyor sağ sol yapıyorsun. Motorcular araçların yanından geçmesin özellikle sağından hele. Ayrıca iki araç arasından yahut sol bariyerle araç arasından da geçmesin. Ben ikna olmadım. Önce sabretmeyi öğrenmek gerekir. Bu konuda yazmak istemezdim ama görüşüm bu yönde. Motorsikletler sanki hiç bekleyemezler yol veremezler yavaş gidemezler gibi bir algıları var. Elimden gelince hep yol veriyorum arada sıkışanlara ama göremeyebilirim yani. Önümde kasis olur çukur olur yaya olur. Sağımdan solumdan geçmeyin. Arkamdan da mesafe bırakarak gidin. İkna olmamanız normal çünkü yanlış. Trafikten bir tık daha hızlı gitmelisin lafını kim çıkardıysa ağzının ortasına kürekle vurmak istiyorum. Bu seni diğer araçlarla yarışmaya teşvik ediyor. Azad Mirzade yazdı: Herkese merhaba, Geçmiş olsun acil şifalar. Bakalım bana ne zaman sıra gelecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts