Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Zaman geçti epey. Duke 250 ile ışıklarda en sağda duruyorum. Önümde 8-10 araç. Yanıma araç yanaştı sağdaki açtı camı, neden öne gitmiyorsun? bu da bir taşıt olmam gereken yerdeyim, Ehehehehe acemisin dimi la? çok belli oluyor mu? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Bir sorun yok, söylemlerinizden motosiklet kullanmadığınız anlaşılıyor. Şikayet ettiğiniz noktalar hakkında açıklama yapan olmuş ama siz ikna olmadığınızı belirtmişsiniz. Açıklama ile empati kuramıyorsanız motosiklet kullanıp bunu deneyimlemenizi tavsiye ediyorum. %100 garanti veririm, motosiklet kullananlar niye öne geçmeye çalışıyormuş, niye aralara giriyormuş çok kısa sürede öğrenirsiniz kuramıyom. salağım. Mehmet Ozyurek yazdı: Kullanma hocam. 😂 eskiden kullandım ama egede aynı şey değil. eski honda ve mobilet. ama hep başkasınındı. benim hiç olmadı. Hangiiz istanbulda tercihli otobüs yolundan bisikletle gitti. Kapısını açan kamyona bodoslama girdi? Ben. ayrıca hem elektrikli bisikletim ve scooterim var ve şehir içinde de kullanırım. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Çok geçmiş olsun, inşallah ayaktaki kırık çabuk iyileşir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts