Ufuk Kılınçarslan Cumartesi 15:22 Paylaş Cumartesi 15:22 Focusun hertürlüsüne sahip olma şansım oldu ama focus 1 kasanın yeri bende ayrı....Ev işimiz olduğundan ne varsa sattık idareten bir araç arayışımız var aklıma eski aşkım focus 1 kasalar geldi.öncede 3 tane focus 1 kasa aracım oldu ama otomatik hiç kullanmadım sormak istediğim 4 ileri çokmu kötü?Babama zamanında focus2 otomatik aldım uzun yıllardır biniyor şehir içi işlerini görüyor ama ben ne zaman binsem beni çok yoruyor 4 ileri 1 kasada aynıdır diye düşünüyorum ama tecrübe etmediğim için sizlere sormak istedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:08 Paylaş Cumartesi 16:08 5 manuel vites ile aynıdır devir/hız oranı son vitesi daha da düşük devir ile gider yanı hızı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Beklenti ile alakalı. Fll den daha seridir ama yavaştır. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Temiz ise neden olmasın. Focus 2' den biraz daha seri ama atla deve değil tabi. Bütçe ortalaması nedir? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce MK2'den biraz daha seri, arkadaşlar söylemiş. Düzgün bir örneğine binilir ama geçmiş bakımları gelecek masrafları doğrudan etkileyecektir. Biraz ince eleyip sık dokumak gerekir seçerken. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Alınacak fiyat önemli, f2 ile arasında fiyat farkı az. Motor şanzıman aynı gibi olsada işletme ve diğer aksam parçaları f2 de daha pahalı olabilir . Güncellik açısından tabiki f2. Ghia dan Ghia ya kıyas yapınca f2 daha dolu. Ekonomiklikten kasıt F1; hafif, jant ebadı küçük yakıttan tasarruf . Alt takım olsun çoğu değişim periyodu gelecek parçalar yan sanayi olarak daha ucuz. Ama en yenisi 20 yaşında artık F1 ve ekonomik olmasina rağmen temizine verilecek paraya daha modelli başka araçlar alınabilir olduğu için 2. Eli eskisi kadar hızlı değil. Km Ler az kullanılmış diyecemiz modelde 300 binlerde olması lazım. Evin 2. Aracı ve az kullandığım F1 im ki benden öncede hep evin 2. Aracı hobi arabası gibi durmasına rağmen 250 binde. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Alınacak fiyat önemli, f2 ile arasında fiyat farkı az. Motor şanzıman aynı gibi olsada işletme ve diğer aksam parçaları f2 de daha pahalı olabilir . Güncellik açısından tabiki f2. Ghia dan Ghia ya kıyas yapınca f2 daha dolu. Ekonomiklikten kasıt F1; hafif, jant ebadı küçük yakıttan tasarruf . Alt takım olsun çoğu değişim periyodu gelecek parçalar yan sanayi olarak daha ucuz. Ama en yenisi 20 yaşında artık F1 ve ekonomik olmasina rağmen temizine verilecek paraya daha modelli başka araçlar alınabilir olduğu için 2. Eli eskisi kadar hızlı değil. Km Ler az kullanılmış diyecemiz modelde 300 binlerde olması lazım. Evin 2. Aracı ve az kullandığım F1 im ki benden öncede hep evin 2. Aracı hobi arabası gibi durmasına rağmen 250 binde. benim ki 100 bin olmadı daha 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts