Özgür ÇETİNKAYA 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhaba, 2026 yılında tx8 çıkacağı söyleniyor. Bende 2026 yılında sıfır araç alacağım (büyük bir borç var kurtulur isem) Captur,combo,Duster gibi modellere bakıyorum 2m civarı fiyat var malum biri devlete biri sana hesabı. T8x şahsi tahminim bugün çıksa 1.8,1.9 civarı olacak. Kredi olanakları vs bakınca daha uyguna geliyor. Elektrikli araçlar konusunda bilgim yok öyle kulakdan dolma internette okudukları kadarı ile. Elektrikli araç kışın menzil düşüyor. T10f 450 500 kadar iniyor. Lfp batarya yok, ısı pompası yok termal ısı sistemi olmaması beni soğutuyor. Ailenin 15 yıllık birikimini kullanarak elektrikli araç almak için erken midir? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Ailenin 15 yıllık birikimini kullanarak elektrikli araç almak için erken midir? Bu soru içinde cevabını da barındırıyor. Ev araç almak sadece alırken değil aldıktan sonra da lüks külfetler istiyor. Bence hiç gerek yok şu aşamada. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: eviniz size mi ait. Evet ama 3. Kat bahçeli değil malesef Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: Evet ama 3. Kat bahçeli değil malesef ben önermem o zaman elektrikli. şarj olanağını çözmeniz lazım. sıfır araç almak da anlamsız olur. elinizdekini 500 e satıp 1000 e iyi birşey almanız bence en uygunu olur. otoparkınız var apartman tanışıklığı müsait ve otoparktaki zula nokta uygun ise düşünülebilir. Günlük kullanımınız nasıl o da önemli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce vakti zamanı gelince kredi / fiyat/faydaya göre karar verilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts