Aytac Sakal Dün saat 14:58 Paylaş Dün saat 14:58 (düzenlendi) 2026 yeni Mondeo da yüzünü gösterdi İnşallah ülkemize gelir. Çinde üretilen Mondeo'da 1.5 Lt Benzinli Turbo 196 Hp.2 Lt 4 Silindir 261 Hp.Hybrid 288 Hp motor seçenekleri mevcut. Dün saat 15:36 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 15:12 Paylaş Dün saat 15:12 Çindekiler bize gelmez. Avrupa versiyonlar bize gelir. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hakikaten güzel olmuş.Ekranı görünce şaşırdım. Boylu boyunca…. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce O ekran ne öyle, mercedes fırıncı küreği kullanıyor. Ford çıtayı yükseltip kereste kullanmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Avrupa için uretimini durdurdu diye hatırlıyorum bize gelmez sanirim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Çok iyi ancak, Çayna Bu arada bu, makyajlanmış hali. 8 saat önce tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Erman Uzun yazdı: Avrupa için uretimini durdurdu diye hatırlıyorum bize gelmez sanirim Avrupa passatında üretimini durdurmuştu ama yeniden başladı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts