Aytac Sakal 1 Aralık Paylaş 1 Aralık (düzenlendi) 2026 yeni Mondeo da yüzünü gösterdi İnşallah ülkemize gelir. Çinde üretilen Mondeo'da 1.5 Lt Benzinli Turbo 196 Hp.2 Lt 4 Silindir 261 Hp.Hybrid 288 Hp motor seçenekleri mevcut. 1 Aralık tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Çindekiler bize gelmez. Avrupa versiyonlar bize gelir. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Hakikaten güzel olmuş.Ekranı görünce şaşırdım. Boylu boyunca…. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Aralık Paylaş 1 Aralık O ekran ne öyle, mercedes fırıncı küreği kullanıyor. Ford çıtayı yükseltip kereste kullanmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Avrupa için uretimini durdurdu diye hatırlıyorum bize gelmez sanirim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Aralık Paylaş 2 Aralık (düzenlendi) Çok iyi ancak, Çayna Bu arada bu, makyajlanmış hali. 2 Aralık tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Erman Uzun yazdı: Avrupa için uretimini durdurdu diye hatırlıyorum bize gelmez sanirim Avrupa passatında üretimini durdurmuştu ama yeniden başladı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Metin Uzunoğlu yazdı: Avrupa passatında üretimini durdurmuştu ama yeniden başladı. SW model devam ediyor. Sedanlar durdu. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Evren Erakçora yazdı: SW model devam ediyor. Sedanlar durdu. Avrupalı sw tercih ediyor, sedana talep olsa oda üretilirdi. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Ben Suv sevemedim yere yakın Sedan yada Hb bana daha bir Performans hissi veriyor.Mondeo kırmızı rengi ile çok yakışıklı duruyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Şekil iyi de güvenlik nasıl? Bir ara çinli passatın güvenlik testleri çıkmıştı, onun gibi değildir inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts