Onur Demir 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Yapay zeka vs. başka konu var mı bilmiyorum ama son bir kaç gündür fotoğraflarla oynuyorum çok hoşuma gitti fotoğraf ve video geçmişim olmasından kaynaklı (sağdan soldan destek alsam da) istediğimi düzgün aktarınca banana pro iyi işler çıkarıyor. henüz tam eğilmedim. detaylı bir içerik yazarak iyi işler yaparım zamanım ve enerjim olsa. şuan arada telefonda kurcalıyorum. forumdaki mevcut profil fotoğrafım ilk çıktılarımdan. gayet benim o kişi inanmayana ücreti mukabil kamera açarım kendinizin ürettiği, etrafta gördüğünüz ve iyi sonuç veren promptları paylaşabiliriz. örnek bir portre; 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Maşallah.. amerikada olsan direk aksiyon filmlerin başrolunde olurdun.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. amerikada olsan direk aksiyon filmlerin başrolunde olurdun.. Ben hangi filmlerin olurdum 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum 1976 Türk filmi. Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum özelden at bi foto deneyelim 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum Jason, saçmalama... Yorum bağlantısı
Recommended Posts