Onur Demir Dün saat 08:00 Paylaş Dün saat 08:00 Yapay zeka vs. başka konu var mı bilmiyorum ama son bir kaç gündür fotoğraflarla oynuyorum çok hoşuma gitti fotoğraf ve video geçmişim olmasından kaynaklı (sağdan soldan destek alsam da) istediğimi düzgün aktarınca banana pro iyi işler çıkarıyor. henüz tam eğilmedim. detaylı bir içerik yazarak iyi işler yaparım zamanım ve enerjim olsa. şuan arada telefonda kurcalıyorum. forumdaki mevcut profil fotoğrafım ilk çıktılarımdan. gayet benim o kişi inanmayana ücreti mukabil kamera açarım kendinizin ürettiği, etrafta gördüğünüz ve iyi sonuç veren promptları paylaşabiliriz. örnek bir portre; 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:10 Paylaş Dün saat 08:10 Maşallah.. amerikada olsan direk aksiyon filmlerin başrolunde olurdun.. 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 08:13 Paylaş Dün saat 08:13 Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. amerikada olsan direk aksiyon filmlerin başrolunde olurdun.. Ben hangi filmlerin olurdum 11 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:17 Paylaş Dün saat 08:17 İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum 1976 Türk filmi. 1 2 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 08:33 Yazar Paylaş Dün saat 08:33 İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum özelden at bi foto deneyelim 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:46 Paylaş Dün saat 08:46 İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum Jason, saçmalama... 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:53 Paylaş Dün saat 08:53 Onur Demir yazdı: Bir Kıvanç Tatlıtuğ havası sezdim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 08:55 Paylaş Dün saat 08:55 Gemini iyi iş çıkarıyor İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum Sinsi Johnny 8 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 10:26 Yazar Paylaş Dün saat 10:26 (düzenlendi) ilk posttaki görüntü ve benzerlerini çıkarmak için prompt aşağıdaki gibidir. dileyen kullanabilir. yöntem olarak önce herhangi bir fotoğrafın detayları çıkarttırıp oradaki detaylarla oynamak çok güzel bir yöntem. dediğim gibi zamanım olsa ciddi uğraşırım çok zevkli Alıntı Prompt:{ "Objective": "Generate an ultra-realistic street-fashion portrait of a young man walking confidently outdoors based on the provided reference image.", "Scene_Description": { "Environment": { "Setting": "Wet pavement near a modern café", "Background": { "Style": "Blurred urban environment", "Elements": [ "Palm tree", "Orange and black road barriers", "Soft urban structures" ] }, "Lighting": { "Type": "Warm natural sunlight", "Effects": [ "Crisp shadows", "Golden highlights on clothing and hair", "Instagram-style warm color mood" ] }, "Atmosphere": "Casual, stylish, modern street fashion" }, "Subject": { "Identity": "A professional, high-resolution photo, maintaining the exact facial structure, identity, and key features of the person in the input image.", "Appearance": { "Hair": "natural hairstyle", “Face”: “sun glasses”, "Expression": "Calm, confident" }, "Pose": { "Action": "Walking confidently on wet pavement", "Hands": "Partially in pockets", "Body_Language": "Relaxed yet assured, modern fashion posture" } } }, "Wardrobe": { "Outfit": { "Jacket": "Beige jacket", "Shirt": "White T-shirt", "Pants": "Baggy olive jeans", "Footwear": "White sneakers" } }, "Visual_Style": { "Aesthetic": "Instagram-style street fashion", "Quality": "Ultra-realistic with sharp details", "Color_Profile": "Warm sunlight tones with soft urban contrast", "Detail_Characteristics": [ "Realistic fabric texture", "Wet pavement reflections", "Cinematic blur and depth", "High clarity in subject’s face and clothing" ] }, "Output_Requirements": { "Format": "Image", "Quality": "High-detail, photorealistic, street-fashion editorial" } } kıyafetlerin rengini falan değiştirdiğinizde basit değişiklikler yapabiliyorsunuz. kıyafet almadan önce denenebilir. ( önce çıplak fotoğraf çekinmem lazım sanırım ) Dün saat 10:29 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:46 Paylaş Dün saat 14:46 İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum 9 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Bunlarda benden. Yiğenlerimr Eşime ve almancı dayılarıma yaptığım çalışmalar. 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mod olarak fotoları siliyorum 😂 Buraya bi yakısıklı yetiyordu 😂 3 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Cengiz Kurtoğlu'nun Sivas şubesine benzettim 7 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce edu uzantılı öğrenci ve akademik mailler ile 1 yıllık ücretsiz gemini pro hesabı aktif edilebiliyor. Değişiklik var mı bilmiyorum ama 1 ayı geçti kullanıyorum. Ayrıca aile yapılandırması diye bir olay daha var ona bakmadım ama bir kaç farklı cihazda da çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Nihat Palolu yazdı: Cengiz Kurtoğlu'nun Sivas şubesine benzettim hanıma her gördüğüne inanmaması hakkında bilgi verirken , göstermek maksadı ile koltukta fotorafımı çektim. Gemini banana 3.1 içine atıp Ankara pavyonunda alem yapıyor gibi göster dedim. Sonuç bu resim oldu. Hanımda şaşırdı zaten gözü önünde yapınca. Çok tehlikeli Almancı bir dayım var onunla çok uğraşırım. Kursk savaşında Tiger önüne bir Alman Piyadesi yap dediğimde bunu tavsir etti.. 1 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Bende istedim ama korkuyorum 9 saat önce tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Fuly... Meyhanesi' nde Ali' yi öttürecekler 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bunlarda benden. Yiğenlerimr Eşime ve almancı dayılarıma yaptığım çalışmalar. Son foto bombastik İlkay Başaran yazdı: Ben hangi filmlerin olurdum İlkay bey Konulu (?) 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Cem Dilmen yazdı: İlkay bey Konulu (?) İlkay Bey diyeceksiniz 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İki deneme yaptım sosyal medyada bulduğum promp larla birinde fotodaki ben değildim.Tekrar dene deyince Gemini beni öyle bir şekle soktu ki Gönder cv ile bir kısım medyada hemen işe başla Yorum bağlantısı
Onur Demir 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Yine bir deneme ve prompt paylaşımı. Hyper-realistic, ultra-detailed DSLR cinematic portrait of a young man (same facial identity as the reference) standing outdoors in a {argument name="location_en" default="Swiss alpine village"} during a winter evening. Soft snow is falling, with visible frosty breath in the cold air. His hands are in his pockets in a relaxed, natural stance. He wears a thick wool winter coat, a textured knit sweater, and a loosely wrapped scarf, with a subtle accessory: a silver ring. Background: snow-covered rooftops, blurred alpine mountains, glowing chalet windows, and warm village street lamps, with soft golden bokeh reflecting on the fresh snow. Lighting: cinematic winter lighting that blends cool blue shadows with warm golden highlights. Rosy winter skin tones, sharp facial detail, shallow depth of field, and a touch of atmospheric haze. Camera: 8K, full-frame DSLR, 85mm lens, f/1.8, ISO 100, 1/200s. Style: editorial travel portrait, hyper-realism, high dynamic range, crisp focus, and natural skin texture. Yorum bağlantısı
Onur Demir 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Ek bir detay paylaşayım belki işinize yarar. Gemini'ye herhangi bir görseli yükleyin. Ardından, Gemini'ye şu komutu verin: "Görüntüyü boyut ve ayrıntılar dahil olmak üzere bir JSON istemine dönüştürün." Bu işlem bir fotoğrafı geminin anlayacağı dilde detaylı şekilde yazıya dökmesine yarıyor. Buradan çıkan yazı üzerinde yapmak istediklerinizi değiştirerek denemeler yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts