İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Siz de sağlıkçısinız demek, hangi hastaneyse söyleyin tayin istemeyelim yanlışlıkla 😂 Bel fıtığı üzerine uzmanlık alanım 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Siz de sağlıkçısinız demek, hangi hastaneyse söyleyin tayin istemeyelim yanlışlıkla 😂 İlkay Başaran yazdı: Bel fıtığı üzerine uzmanlık alanım Çok daha karmaşık işler 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Siz de sağlıkçısinız demek, hangi hastaneyse söyleyin tayin istemeyelim yanlışlıkla 😂 Alın yavrum alın. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Alın yavrum alın. Hocam Mardinli'nin fıkra orda bitmiyormuş. Devamı varmış. Yaz gelsin de devamını ben anlatayım size. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce İnan Çınar yazdı: Hocam Mardinli'nin fıkra orda bitmiyormuş. Devamı varmış. Yaz gelsin de devamını ben anlatayım size. Arıyorum, yaza kadar bekleyemem. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce (düzenlendi) 2. Sezon çıktı koşun 😄 10 dakika önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts