Tamer Topaç Cuma 11:16 Paylaş Cuma 11:16 İnan Çınar yazdı: Siz de sağlıkçısinız demek, hangi hastaneyse söyleyin tayin istemeyelim yanlışlıkla 😂 İlkay Başaran yazdı: Bel fıtığı üzerine uzmanlık alanım Çok daha karmaşık işler 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 12:25 Paylaş Cuma 12:25 İnan Çınar yazdı: Siz de sağlıkçısinız demek, hangi hastaneyse söyleyin tayin istemeyelim yanlışlıkla 😂 Alın yavrum alın. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 12:28 Paylaş Cuma 12:28 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Alın yavrum alın. Hocam Mardinli'nin fıkra orda bitmiyormuş. Devamı varmış. Yaz gelsin de devamını ben anlatayım size. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cuma 13:01 Paylaş Cuma 13:01 İnan Çınar yazdı: Hocam Mardinli'nin fıkra orda bitmiyormuş. Devamı varmış. Yaz gelsin de devamını ben anlatayım size. Arıyorum, yaza kadar bekleyemem. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 13:14 Paylaş Cuma 13:14 (düzenlendi) 2. Sezon çıktı koşun 😄 Cuma 13:16 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 6 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 13:39 Paylaş Cuma 13:39 İnan Çınar yazdı: 2. Sezon çıktı koşun 😄 Değişik bir asit ile, hacimsel işlemler yapıyormuş diyorlar ... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aİ birçok iş ve işlemde çok yardımcı oluyor. İşin bu tarafından ben çok memnunum. Örneğin, X firmasının, Y aktüeryası için günlerce uğraşılması gerekirken, belirli verileri girdikten sonra çok çok kısa sürede gerçeğe yakın hesaplamalarda bulunabiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yapay zekaya dedim ki babamın bu fotoğrafını Canon delere kamera ile HD formatta çekilmiş haline çevir dedim o da bir güzelleştirdi ki sormayın Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Peki bir fotoğraf ya da, videonun Aİ tarafından yapıldığını nasıl bilebiliriz. Ali hariç. O' nun her bir şeyi yapay 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sağ alta logo koyuyor bazısı Ali Darbaz yazdı: Mazallah, aynısının tıpkısının bir benzeri ile karşılaşabiliriz . Hani olmaz ama belki galiba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts