Barış Canbazoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bu yapılan işlemlere siz olsaniz, elinizi vicdanınıza koyup ne kadar işçilik alırdınız? 🚗2007 Ford Focus 1.6 TDCİ 🗣️ Şikayetler 1. Debriyaj seti yeni değişmesine rağmen takılı kalıyor 2. Motor suyu her binmede eksiliyor 3. Direksiyon hidroliği eksiliyor( Bu arizayi cozemediler Kayseri'ye git dediler) 4. Triger ve V kayışı kontrolü 5. Ön-arka alt takım kontrolü( akislerde ariza varmis ancak onu yaptirmak yerine önce direksiyon kutusunu yaptir dediler.) Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Parçadan 1 kazanmışsa işçilikten 3 kazanmıştır. 7 saat önce tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: Parçadan 1 kazanmışsa işçilikten 3 kazanmıştır. Peki ya Allah katında? Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Peki ya Allah katında? Onu da Allah bilir 🤷♂️ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce arızayı bilmeden işçilik tahmini yapılamaz demiştim sanki hatırlıyorum bunu Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Liste ile verilen arıza bilgileri başka ama. Debriyaja dair işlem görmedim, silindir kapağı vs taşlanmış. Su kaçakları için bir takım işlemler var. Bu işlemlere 10000 lira işçilik almışlardır en az. Kalem sayısı ile işlemlerin yapıldığı kısımlar çeşitli. 1-2 günde bu araç ancak çıkmıştır. Silindir kapağı sökülmüşken bujilerin değişmesi iyi olmuş. Ama daha çok iş var araçta, akslar direksiyon kutusu ve alt takım da baya maliyet çıkarır. Hepsini yapacak bir yer bulmanız ekonomikleştirir biraz daha. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yıkamacıdan da para kazanmıştır. Anadolu şehrinde sanayide 1000 TL yıkama mı olur 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Nihat Palolu yazdı: Yıkamacıdan da para kazanmıştır. Anadolu şehrinde sanayide 1000 TL yıkama mı olur 3 hafta önce 800 e yıkattım abi. Birde müdavimiyim. Öyle düşün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yıkamacı derken? araba yıkamamı motor mu? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Nihat Palolu yazdı: Yıkamacıdan da para kazanmıştır. Anadolu şehrinde sanayide 1000 TL yıkama mı olur Çağlar Bayur yazdı: yıkamacı derken? araba yıkamamı motor mu? Motor parçaları yıkanmıştır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce yorum için bilinmeyenler çok, parça fiyatına göre de işçilik alınmaz, öyle olsa kimse far değişemezdi mesela, lastiklerin fiyatına göre işçilik alnımadığı gibi. işin saatine göre değişir işçilik Yorum bağlantısı
Recommended Posts