Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Limuzininin bilgisayarından görüntü alamıyoruz. Zaten bilgisayar da çok eski içinde Microsoft XP Embedded var. Bilgisayara bağlı yeşil jak ile ses sisteminden direkt ses verebiliyorum iyi haber yani amplifikatör vs çalışıyor. HDMI Splitter’dan çıkan HDMI kablosundan da görüntüyü verebilirim ama ses ve görüntüyü ayrı ayrı alıp tek HDMI’a çevirecek bir cihaz lazım ki televizyondan görüntü verirken ses siteminden de ayrıca ses vereyim. Bunların hepsini de iPhone 11 üzerinden yapayım. Bunun için ne kullanabilirim? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bunların hepsini de iPhone 11 üzerinden yapayım. Burada iş çözümsüz hale geliyor. iPhone un kendi ürünleri hariç diğer cihazlarla iletişimi neredeyse yok gibi. Android bir cihaz ya da bir windowslu mini pc ile çalışılması lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Limuzininin bilgisayarından görüntü alamıyoruz. Sebebi belli mi? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Sebebi belli mi? Baktım, bir tane kopuk kablo gördüm tamir ettim ancak düzelmedi. Hiç enerji gelmiyor gibi Boot ekranı bile gelmiyor. Aracın elektrik sistemi sağlam. Neden böyle yaptı çözemedim ve araç günde 14 saat çalıştığı için tamire de veremiyoruz. Hasan Karabekiroglu yazdı: Burada iş çözümsüz hale geliyor. iPhone un kendi ürünleri hariç diğer cihazlarla iletişimi neredeyse yok gibi. Android bir cihaz ya da bir windowslu mini pc ile çalışılması lazım. Aklıma HDMI Extractor kullanmak geldi. HDMI ile AUX’u bağlayan ve HDMI çıkan bir dönüştürücüye HDMI + Lightning’den Lightning çıkan başka bir dönüştürücüyü telefona girsem acaba diyorum. HDMI Extractor, HDMI’a Aux’dan gelen sesi gömüp tek çıkış verecek onu da iPhone için üretilen aynı anda hem şarj alıp hem HDMI çıkışı verebildiğin dönüştürücüye bağlayacağım ama arada çok eleman olacak bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts