İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ford Fiesta ile Ford Ranger çarpışacak, birine binmeniz gerek deseler hangisine binersiniz Her kaza kafa kafaya çarpışma değil. Fiesta bunun devrildiği yerde 100 le dönerdi. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Her kaza kafa kafaya çarpışma değil. Fiesta bunun devrildiği yerde 100 le dönerdi. Ortada devrilmiş bir pickup fotoğrafı ve ıslak bir zemin var. Şoförün kabiliyeti belli değil, olay nasıl oldu belli değil. Ben Fiesta'da kullandım, son kasa Ranger Wildtrack ta kullandım. 20 sene öncesi pickuplar ile alakası yok son çıkanların. Fiestanın 100le döndüğü yerden Ranger Wildtrack fiestayı da sırtına alıp 100'le döner. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ortada devrilmiş bir pickup fotoğrafı ve ıslak bir zemin var. Şoförün kabiliyeti belli değil, olay nasıl oldu belli değil. Ben Fiesta'da kullandım, son kasa Ranger Wildtrack ta kullandım. 20 sene öncesi pickuplar ile alakası yok son çıkanların. Fiestanın 100le döndüğü yerden Ranger Wildtrack fiestayı da sırtına alıp 100'le döner. Bu lastiklerle mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hani devrilmezdi bu. Öyle dememişler miydi. Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ortada devrilmiş bir pickup fotoğrafı ve ıslak bir zemin var. Şoförün kabiliyeti belli değil, olay nasıl oldu belli değil. Ben Fiesta'da kullandım, son kasa Ranger Wildtrack ta kullandım. 20 sene öncesi pickuplar ile alakası yok son çıkanların. Fiestanın 100le döndüğü yerden Ranger Wildtrack fiestayı da sırtına alıp 100'le döner. Islakta ve bu lastiklerle mi? ve Fiestayı sırtına alması bu araç için avantaj olur. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bu lastiklerle mi? Fabrikadan çıktığı gibi bir fiesta ile fabrikadan çıktığı gibi ranger wildtrak tan bahsediyorum. Savunduğum şey aracı saçma sapan modifiye edip çamur lastikleri ile şehir içinde gezmek değil. Son yıllarda üretilen pickuplar son derece güvenli, konforlu araçlar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Fabrikadan çıktığı gibi bir fiesta ile fabrikadan çıktığı gibi ranger wildtrak tan bahsediyorum. Savunduğum şey aracı saçma sapan modifiye edip çamur lastikleri ile şehir içinde gezmek değil. Son yıllarda üretilen pickuplar son derece güvenli, konforlu araçlar. Biz burada tüm gönyesi kaçmış üzerine bu lastiklerden takılmış arabalardan bahsediyoruz, kaldı ki stok halde bile virajda vs güvenli araçlar değiller. Altındakinin ne olduğunu bilir ve ona göre kullanırsan iyi. Hiçbir pikap iyi yol tutan bir hb gibi yol tutamaz o da ayrı. Benimde inşaat ve taş ocağı sektöründe kullanmadığım pikap az kaldı öyle 20 yıllık falan da değiller bizim şartlarda zaten iş yapamaz yaşlı araç. 20 sene önceki pikaplar 1 saatte yüze çıkıyordu zaten Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Biz burada tüm gönyesi kaçmış üzerine bu lastiklerden takılmış arabalardan bahsediyoruz, kaldı ki stok halde bile virajda vs güvenli araçlar değiller. Altındakinin ne olduğunu bilir ve ona göre kullanırsan iyi. Hiçbir pikap iyi yol tutan bir hb gibi yol tutamaz o da ayrı. Benimde inşaat ve taş ocağı sektöründe kullanmadığım pikap az kaldı öyle 20 yıllık falan da değiller bizim şartlarda zaten iş yapamaz yaşlı araç. 20 sene önceki pikaplar 1 saatte yüze çıkıyordu zaten Virajda vs güvenli değil diyorsanız kullanıp test etmişsinizdir sanırım. Ncap 5/5 yıldız vermiş, siz kaç yıldız verdiniz ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ncap pikap sınıfında yıldız veriyor Benim defender mesela güvensiz 100 le gidersen de çok yakar. Pikaplar farklı araçlar. Ona göre kullanılmalılar ve özellikle motor güçsüz olmalı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Virajda vs güvenli değil diyorsanız kullanıp test etmişsinizdir sanırım. Ncap 5/5 yıldız vermiş, siz kaç yıldız verdiniz ? Siz bir pikabın hb ya da sedan bir b c sınıfı otomobilden daha iyi viraj kabiliyeti var diyorsanız ben daha birşey yazmam zaten. Havanda su dövmeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fiesta viraj alma kabiliyeti kaç arabada var ki, hafif ve çevik rahatça viraj alır. Özellikle dar virajlarda çok iyi . Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Siz bir pikabın hb ya da sedan bir b c sınıfı otomobilden daha iyi viraj kabiliyeti var diyorsanız ben daha birşey yazmam zaten. Havanda su dövmeye gerek yok. Öyle bir genelleme yapmadım, direkt model söyleyerek örnek verdim zaten. Ranger Wildtrak, fiesta'dan daha güvenli ve viraj performansı, konforu da daha iyi. Son dönemde çıkan ranger amarok gibi pickup lar ağırlık merkezi yüksek yük çekmeye yönelik kamyonetten ibaret araçlar değil. Premium otomobillerdeki güvenlik ve konfor paketlerinin hepsine hatta daha fazlasına sahip, gelişmiş 4 çeker sistemi olan güçlü sağlam araçlar. Ranger Wildtrak X'in son kasası şuanda 6 milyona yakın bir rakamdan satılıyor. Şantiyesine bu aracı alacak firma sahibi cengiz falandır, oda 80milyona böler vatandaşa ödetir zaten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Öyle bir genelleme yapmadım, direkt model söyleyerek örnek verdim zaten. Ranger Wildtrak, fiesta'dan daha güvenli ve viraj performansı, konforu da daha iyi. Son dönemde çıkan ranger amarok gibi pickup lar ağırlık merkezi yüksek yük çekmeye yönelik kamyonetten ibaret araçlar değil. Premium otomobillerdeki güvenlik ve konfor paketlerinin hepsine hatta daha fazlasına sahip, gelişmiş 4 çeker sistemi olan güçlü sağlam araçlar. Ranger Wildtrak X'in son kasası şuanda 6 milyona yakın bir rakamdan satılıyor. Şantiyesine bu aracı alacak firma sahibi cengiz falandır, oda 80milyona böler vatandaşa ödetir zaten. Bir metreküp beton isteyen muhtelif perakende müşteriye 500 bin euroluk ekipmanla gidiyoruz biz. Ranger kulak damlası olur. İşin bu kısmına da nereden geldik onu da anlamadım ya neyse. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Oldum olası yüksek arabaları sevmem, her kullandığımda tereddüt yaşarım. 2 sene önce kayınbiraderimi kazada kaybettik, direksiyonuna oldukça güvenilir biriydi. Kaza yaptığı araç, yağmurlu bir havada direksiyon kontrolünü kaybettiği 2022 veya 2023 model Ranger dı. Araç standart halindeydi oynanmış veya daha da yükseltilmiş değildi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Öyle bir genelleme yapmadım, direkt model söyleyerek örnek verdim zaten. Ranger Wildtrak, fiesta'dan daha güvenli ve viraj performansı, konforu da daha iyi. Son dönemde çıkan ranger amarok gibi pickup lar ağırlık merkezi yüksek yük çekmeye yönelik kamyonetten ibaret araçlar değil. Premium otomobillerdeki güvenlik ve konfor paketlerinin hepsine hatta daha fazlasına sahip, gelişmiş 4 çeker sistemi olan güçlü sağlam araçlar. Ranger Wildtrak X'in son kasası şuanda 6 milyona yakın bir rakamdan satılıyor. Şantiyesine bu aracı alacak firma sahibi cengiz falandır, oda 80milyona böler vatandaşa ödetir zaten. Vergisi yükseldi önceden ucuzdu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce İtiş sistemi sadece arkada olan ve yüksek pickup doğası gereği virajda durmaz. Aynı şekilde arkadan itiş otomobil de virajda patlar. Ancak Bahadır'ın da dediği gibi bolca elektronik meleklerin olduğu 4x4 bir pickup otomobili aratmayacak manevra yapar. Amarokla bizzat denemiştim. Stok idi. Lastikler ise urban idi. Aynı karoser üstüne suv kupa konuyor. O tutunuyor pickup'ta tutunur. Alakasız tip ancak kangoo'da kasasına göre otomobil gibiydi. Ki kupa hariç scenic idi araç. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Tamer Olcay Çiçek yazdı: Geçen günlerde forumda bi abiye bu durum anlatılıyordu güvenlik nedeniyle yüksek araç almıştı umarım haberi görmüştür Bu tip araç sürüş dinamiğini bilirsen otomobilden kat be kat güvenli. Kurcalanmamış, ya da doğru işlemler ile müdahale edilmiş ise tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts