Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben wc de ekmek yedim Emin yatıyor ben salya sümük yatıyom Necat yerlerde yuvarlanıyor. Kiriş geri döndü, emmi kurna beğenmedi, çabi tas kavgası çıkardı, başkan araba beğenmedi. Mihrapta enigmadan sadeness okusak bu kadar çarpılmayız 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Emin yatıyor ben salya sümük yatıyom Necat yerlerde yuvarlanıyor. Kiriş geri döndü, emmi kurna beğenmedi, çabi tas kavgası çıkardı, başkan araba beğenmedi. Mihrapta enigmadan sadeness okusak bu kadar çarpılmayız Bence biri putla falan takılmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bence biri putla falan takılmış Çağlar Bayur danışmadan bekleniyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Alırsın alırsın Vir vir.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ranger Wildtrak, fiesta'dan daha güvenli ve viraj performansı, konforu da daha iyi. Wildtrak 3,2 yi test ettim fiesta gibi viraj alması mümkün değil gibi arkasında yük olursa durum değişir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu şekilde pikap vs yolda gezmemeli trafikten men edilmeli tillahı olsa yapan usta bişe ifade etmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bizzat L200 test ettim. Her virajda arkadan kaydı. O zamanlar mondeo kullanıyordum. Onun alışkanlığının etkisi büyüktür. Ancak şu unutulmamalı. Bu araçlar; aile arabası olsun, uzun yola gitsin, tatile gitsin falan diye üretilmiyor. Köyde kullan, inşaatta kullan, gafil yüklerini taşı. Fındığını tütününü taşı. Vs amacıyla üretiliyor. Otomobil kadar yol tutması imkansız. Yükseltilmişi, çamur lastiği takılmışını hiç düşünmüyorum bile. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bizzat L200 test ettim. Her virajda arkadan kaydı. O zamanlar mondeo kullanıyordum. Onun alışkanlığının etkisi büyüktür. Ancak şu unutulmamalı. Bu araçlar; aile arabası olsun, uzun yola gitsin, tatile gitsin falan diye üretilmiyor. Köyde kullan, inşaatta kullan, gafil yüklerini taşı. Fındığını tütününü taşı. Vs amacıyla üretiliyor. Otomobil kadar yol tutması imkansız. Yükseltilmişi, çamur lastiği takılmışını hiç düşünmüyorum bile. Freni bile otomobil kadar olmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts