Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben wc de ekmek yedim Emin yatıyor ben salya sümük yatıyom Necat yerlerde yuvarlanıyor. Kiriş geri döndü, emmi kurna beğenmedi, çabi tas kavgası çıkardı, başkan araba beğenmedi. Mihrapta enigmadan sadeness okusak bu kadar çarpılmayız 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: Emin yatıyor ben salya sümük yatıyom Necat yerlerde yuvarlanıyor. Kiriş geri döndü, emmi kurna beğenmedi, çabi tas kavgası çıkardı, başkan araba beğenmedi. Mihrapta enigmadan sadeness okusak bu kadar çarpılmayız Bence biri putla falan takılmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bence biri putla falan takılmış Çağlar Bayur danışmadan bekleniyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Alırsın alırsın Vir vir.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ranger Wildtrak, fiesta'dan daha güvenli ve viraj performansı, konforu da daha iyi. Wildtrak 3,2 yi test ettim fiesta gibi viraj alması mümkün değil gibi arkasında yük olursa durum değişir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bu şekilde pikap vs yolda gezmemeli trafikten men edilmeli tillahı olsa yapan usta bişe ifade etmez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bizzat L200 test ettim. Her virajda arkadan kaydı. O zamanlar mondeo kullanıyordum. Onun alışkanlığının etkisi büyüktür. Ancak şu unutulmamalı. Bu araçlar; aile arabası olsun, uzun yola gitsin, tatile gitsin falan diye üretilmiyor. Köyde kullan, inşaatta kullan, gafil yüklerini taşı. Fındığını tütününü taşı. Vs amacıyla üretiliyor. Otomobil kadar yol tutması imkansız. Yükseltilmişi, çamur lastiği takılmışını hiç düşünmüyorum bile. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bizzat L200 test ettim. Her virajda arkadan kaydı. O zamanlar mondeo kullanıyordum. Onun alışkanlığının etkisi büyüktür. Ancak şu unutulmamalı. Bu araçlar; aile arabası olsun, uzun yola gitsin, tatile gitsin falan diye üretilmiyor. Köyde kullan, inşaatta kullan, gafil yüklerini taşı. Fındığını tütününü taşı. Vs amacıyla üretiliyor. Otomobil kadar yol tutması imkansız. Yükseltilmişi, çamur lastiği takılmışını hiç düşünmüyorum bile. Freni bile otomobil kadar olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yerden ne kadar yüksek olursan yol tutuşun ve dengen o kadar az olur marka model fark etmez. Bu fizikle alakalı bir şey. İyi yol tutan arabaların Hatch - Compact Sedan olması bir tesadüf değil. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: 4 tane 3.2 ranger var birader. Şirket araçlarının fotosunu mu atayım şimdi, zenginin malı hesabı? Neyi yarıştırıyorsun anlamadım ben şimdi. Yükseltilmiş arazi lastiği takılmış pikap asfaltta kayacak yer arar diyorum yenide şu var stok olursa arabadan iyi diyorsun, vs vs Sen şunu yazsana bana net şekilde lafı çevirmeden, yükseltilip çamur lastiği takılmkş pikap virajda hele yağış varsa nasıldır? q7 falan geç q7 den gideceksek binek araba olarak da kıyaslamaya r8 alalım o zaman? Ayrıca m3 betonu pikaba sığmadığı için mikserde taşımıyoruz biz, yarım milyonluk ekipmanla perakende müşteriye giden firmaya ranger ya da ne diyorsan onu almak koymaz bunun hesabı devede kulak diyorum. Ya baştan söylesene 4 tane 3.2 ranger olduğunu... 3 tane olsa ikna olmazdım ama 4 olunca işler değişti. Evet fiesta daha iyi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ya baştan söylesene 4 tane 3.2 ranger olduğunu... 3 tane olsa ikna olmazdım ama 4 olunca işler değişti. Evet fiesta daha iyi. Aslında bu tarz biri olduğunu tahmin ediyordum da tahmin üzerinden gitmeyip senden duymam daha iyi oldu. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aslında bu tarz biri olduğunu tahmin ediyordum da tahmin üzerinden gitmeyip senden duymam daha iyi oldu. Düşün bir de 8 tane 3.2 ranger olsaydı sizin şantiyede, dünyanın en güvensiz aracı olduğuna bile ikna olurdum. Ama araç sayısı 4 ve 4ün katı olacak yoksa ikna olmam. Tarz meselesi ve sende biliyorsun artık bunu. Üstün tahmin yeteneğinden dolayı tebrik ederim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Düşün bir de 8 tane 3.2 ranger olsaydı sizin şantiyede, dünyanın en güvensiz aracı olduğuna bile ikna olurdum. Ama araç sayısı 4 ve 4ün katı olacak yoksa ikna olmam. Tarz meselesi ve sende biliyorsun artık bunu. Üstün tahmin yeteneğinden dolayı tebrik ederim. 4 ve katlarını hesaplayabiliyor olman gerçekten umut verici. Hala bir ışık var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sakin olun arkadaşlar. Ortada tartışacak bir şey yok. Yani tartışacak konu var da. Kırıcı olmaya gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: 4 ve katlarını hesaplayabiliyor olman gerçekten umut verici. Hala bir ışık var. Teşekkür ederim. Biraz geç öğrendim ama hesaplayabiliyorum. Malum senin gibi üstün şantiye tecrübeli abilerimiz her zaman bulunmuyor. Biz ne anlarız güvenlikten matematikten... Hatta NCAP ile görüştüm, onlarda fikrini değiştirdi. Bundan sonra ranger aşağıdaki gibi, Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Teşekkür ederim. Biraz geç öğrendim ama hesaplayabiliyorum. Malum senin gibi üstün şantiye tecrübeli abilerimiz her zaman bulunmuyor. Biz ne anlarız güvenlikten matematikten... Hatta NCAP ile görüştüm, onlarda fikrini değiştirdi. Bundan sonra ranger aşağıdaki gibi, Aslında cevaben birşeyler yazacaktım ama zamanım yok nurbörginge yargı dağıtmaya gidiyorum şuan rangerle. Arkaya 2 tane çimento torbası attım. Porşeleri alfaları falan ayıklayayım geldiğimde yazarım yine. Malum virajlarda pikapların üzerine yok. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ranger nedir ya.. Hocam dün gördüm çift kabin koyu yeşil kasalı. Aklıma siz geldiniz görünce. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aslında cevaben birşeyler yazacaktım ama zamanım yok nurbörginge yargı dağıtmaya gidiyorum şuan rangerle. Arkaya 2 tane çimento torbası attım. Porşeleri alfaları falan ayıklayayım geldiğimde yazarım yine. Malum virajlarda pikapların üzerine yok. Ahh be, konu daha erken açılsaymış keşke...geç kaldın o yargı dağıtıldı. 500bin euroluk beton mikseri ile kimse piste çıkmamıştır ama. Onu bi dene istersen... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aslında cevaben birşeyler yazacaktım ama zamanım yok nurbörginge yargı dağıtmaya gidiyorum şuan rangerle. Arkaya 2 tane çimento torbası attım. Porşeleri alfaları falan ayıklayayım geldiğimde yazarım yine. Malum virajlarda pikapların üzerine yok. Nur diyince bildirim geldi (gerisine gerek yok, lep demeden anlarım ben) Hey gidi eski günler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ahh be, konu daha erken açılsaymış keşke...geç kaldın o yargı dağıtıldı. 500bin euroluk beton mikseri ile kimse piste çıkmamıştır ama. Onu bi dene istersen... Tam da bizim yazdığımız şeyleri yapmış zaten. Bu bir tur atana kadar fiesta tur bindirir buna. Alet yargı değil de g.tü başı dağıtmış ama yine de sen bilirsin. Drift videosu zaten bunu yapmaya kasmış ama zaten gaza yüklen bunu yapıyor. Drşft yapılacak en güzel aletlerden birini seçmişler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ahh be, konu daha erken açılsaymış keşke...geç kaldın o yargı dağıtıldı. 500bin euroluk beton mikseri ile kimse piste çıkmamıştır ama. Onu bi dene istersen... Bu arada yazmadan geçemeyeceğim de sen asıl konuya cevap bulamadığında hep konuyu böyle laf ebeliğiyle çarpıtır mısın? Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Tam da bizim yazdığımız şeyleri yapmış zaten. Bu bir tur atana kadar fiesta tur bindirir buna. Alet yargı değil de g.tü başı dağıtmış ama yine de sen bilirsin. Drift videosu zaten bunu yapmaya kasmış ama zaten gaza yüklen bunu yapıyor. Drşft yapılacak en güzel aletlerden birini seçmişler. 4 tane 3.2 rangerları olmadığı için bilememişler 4 çeker halde kullanmayı falan. Olur o kadar çok da ezme adamları... Bunu şantiye testinin ön aşaması olarak düşün. Pistte drift yapmadan şantiye seviyesine direk geçilmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts