İçeriğe Yönlendir

Bilinçsiz Off-Road - Arazi Aracı Kültürü

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

İlkay Başaran
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

4 tane 3.2 rangerları olmadığı için bilememişler 4 çeker halde kullanmayı falan. Olur o kadar çok da ezme adamları... Bunu şantiye testinin ön aşaması olarak düşün. Pistte drift yapmadan şantiye seviyesine direk geçilmez.

Gerçekten boş konuşuyorsun. Cevap yazmayacağım sana bundan sonra.

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
İlkay Başaran yazdı:

Gerçekten boş konuşuyorsun. Cevap yazmayacağım sana bundan sonra.

Çok üzersin beni cevap yazmazsan, hayata falan da küserim. Araçlar hakkında güvenlik bilgisi lazım olunca ne yapalım, başka şantiyeleri mi gidelim onu söyle bari... hepsinde de 4 tane ranger 3.2 olmaz ki. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Çok üzersin beni cevap yazmazsan, hayata falan da küserim. Araçlar hakkında güvenlik bilgisi lazım olunca ne yapalım, başka şantiyeleri mi gidelim onu söyle bari... hepsinde de 4 tane ranger 3.2 olmaz ki. 

Bak Bahadır kardeş bu tip araçlar zaten asıl amacı şantiyelerde kullanmaktır. Avmde kullanmak için değil bu araçlar.  Dsiye baraj, tokiye ev yaparız biz arabalar da buralarda kullanılır. Bu tip firmalar senin hayal edemeyeceğin parayı bir hakedişte alır. Başka bilmediğin nokta da liste fiyatı üzerinden yürüyor olman. Bu tip firmalar kamyon, pompa, ekskavatör vsvs filolarını sıfırlayacakları zaman bu tip araçlara para dahi vermeden alırlar. Sen bildiğin işleri yap. Bak ne güzel editlemişsin ncap görüntüsünü beğendim mesela ben.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Bahadır TÜFEKCİ yazdı:

Hatta NCAP ile görüştüm

Ncap yol tutuş testi mi yapıyor ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

pikapların çoğu takla atar geyik testinde hakkıyla yapılsa :D 

ben radara düşmüyor olsam ömür boyu binerim pikapa ama dünyanın en güzel arabası pikaplar 

yıldım radardan 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Otohaber dergisine okuyucu yazıyor ( 25 sene evvel belki) , bende pejo 106 var arkadaşımda 316bmw benle sürekli dalga geçiyor senin araba yaramaz diyor, sizce arkadaşım haklı mı diye soruyor. Gazeteci pejo 106 virajda bmw 316dan iyidir , virajı daha güvenli alır diyor.  Kısaca aracın daha pahalı olması daya iyi yol tutmasını sağlamaz. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Gök yazdı:

pikapların çoğu takla atar geyik testinde hakkıyla yapılsa :D 

ben radara düşmüyor olsam ömür boyu binerim pikapa ama dünyanın en güzel arabası pikaplar 

yıldım radardan 

düz dizel defender al radara girmez. 

radar korumalı. 

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
İlkay Başaran yazdı:

Bak Bahadır kardeş bu tip araçlar zaten asıl amacı şantiyelerde kullanmaktır. Avmde kullanmak için değil bu araçlar.  Dsiye baraj, tokiye ev yaparız biz arabalar da buralarda kullanılır. Bu tip firmalar senin hayal edemeyeceğin parayı bir hakedişte alır. Başka bilmediğin nokta da liste fiyatı üzerinden yürüyor olman. Bu tip firmalar kamyon, pompa, ekskavatör vsvs filolarını sıfırlayacakları zaman bu tip araçlara para dahi vermeden alırlar. Sen bildiğin işleri yap. Bak ne güzel editlemişsin ncap görüntüsünü beğendim mesela ben.

Efsaneler Efsanesi sjsjjs #keşfet #fyp #komedi #kemalsunal #sütkardeşler 

Lütfen tane tane yaz, şantiye baraj toki hakediş bunlar nasıl terimler böyle. Dsi'yi anlamadım ama. Clio 1.5Dci gibi birşey mi ? Ranger 3.2Dsi misal. Şantiyelere özel motor kodu mu var ? Birde teşekkür ederim cevap yazdığın için. Sözünün eriymişsin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Sevgili kardeşim lütfen kişiye özel mesaj göndermeyin. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Varsa ranger gelin binelim güzel araç

burası olgun bir forum. ihtiyar heyeti bu takışmayı sevmedi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Alpay Sumer
  • Yeni Oluştur...