İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: 4 tane 3.2 rangerları olmadığı için bilememişler 4 çeker halde kullanmayı falan. Olur o kadar çok da ezme adamları... Bunu şantiye testinin ön aşaması olarak düşün. Pistte drift yapmadan şantiye seviyesine direk geçilmez. Gerçekten boş konuşuyorsun. Cevap yazmayacağım sana bundan sonra. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Gerçekten boş konuşuyorsun. Cevap yazmayacağım sana bundan sonra. Çok üzersin beni cevap yazmazsan, hayata falan da küserim. Araçlar hakkında güvenlik bilgisi lazım olunca ne yapalım, başka şantiyeleri mi gidelim onu söyle bari... hepsinde de 4 tane ranger 3.2 olmaz ki. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Çok üzersin beni cevap yazmazsan, hayata falan da küserim. Araçlar hakkında güvenlik bilgisi lazım olunca ne yapalım, başka şantiyeleri mi gidelim onu söyle bari... hepsinde de 4 tane ranger 3.2 olmaz ki. Bak Bahadır kardeş bu tip araçlar zaten asıl amacı şantiyelerde kullanmaktır. Avmde kullanmak için değil bu araçlar. Dsiye baraj, tokiye ev yaparız biz arabalar da buralarda kullanılır. Bu tip firmalar senin hayal edemeyeceğin parayı bir hakedişte alır. Başka bilmediğin nokta da liste fiyatı üzerinden yürüyor olman. Bu tip firmalar kamyon, pompa, ekskavatör vsvs filolarını sıfırlayacakları zaman bu tip araçlara para dahi vermeden alırlar. Sen bildiğin işleri yap. Bak ne güzel editlemişsin ncap görüntüsünü beğendim mesela ben. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Hatta NCAP ile görüştüm Ncap yol tutuş testi mi yapıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Ben geyik testlerini görmek istiyorum ama kimse paylaşmıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce pikapların çoğu takla atar geyik testinde hakkıyla yapılsa ben radara düşmüyor olsam ömür boyu binerim pikapa ama dünyanın en güzel arabası pikaplar yıldım radardan Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Otohaber dergisine okuyucu yazıyor ( 25 sene evvel belki) , bende pejo 106 var arkadaşımda 316bmw benle sürekli dalga geçiyor senin araba yaramaz diyor, sizce arkadaşım haklı mı diye soruyor. Gazeteci pejo 106 virajda bmw 316dan iyidir , virajı daha güvenli alır diyor. Kısaca aracın daha pahalı olması daya iyi yol tutmasını sağlamaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ali Gök yazdı: pikapların çoğu takla atar geyik testinde hakkıyla yapılsa ben radara düşmüyor olsam ömür boyu binerim pikapa ama dünyanın en güzel arabası pikaplar yıldım radardan düz dizel defender al radara girmez. radar korumalı. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bak Bahadır kardeş bu tip araçlar zaten asıl amacı şantiyelerde kullanmaktır. Avmde kullanmak için değil bu araçlar. Dsiye baraj, tokiye ev yaparız biz arabalar da buralarda kullanılır. Bu tip firmalar senin hayal edemeyeceğin parayı bir hakedişte alır. Başka bilmediğin nokta da liste fiyatı üzerinden yürüyor olman. Bu tip firmalar kamyon, pompa, ekskavatör vsvs filolarını sıfırlayacakları zaman bu tip araçlara para dahi vermeden alırlar. Sen bildiğin işleri yap. Bak ne güzel editlemişsin ncap görüntüsünü beğendim mesela ben. Lütfen tane tane yaz, şantiye baraj toki hakediş bunlar nasıl terimler böyle. Dsi'yi anlamadım ama. Clio 1.5Dci gibi birşey mi ? Ranger 3.2Dsi misal. Şantiyelere özel motor kodu mu var ? Birde teşekkür ederim cevap yazdığın için. Sözünün eriymişsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Sevgili kardeşim lütfen kişiye özel mesaj göndermeyin. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Varsa ranger gelin binelim güzel araç burası olgun bir forum. ihtiyar heyeti bu takışmayı sevmedi. 2 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Ncap yol tutuş testi mi yapıyor ? Daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşıyım. Yol tutuş testi diye bir test yok ayrıca. Geyik (moose) testi yola çıkan engellerden ani manevra ile kaçma testidir. Aracın ESP sistemini sınar. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben geyik testlerini görmek istiyorum ama kimse paylaşmıyor. Baktım şöyle pikaplar yerlerde sürünüyor, iki tekerde çoğu ve yola giremiyorlar... Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: düz dizel defender al radara girmez. radar korumalı. hocam buralarda usta kalmadı mondeonun yağını değişecek adam bulamayıp kendimiz değişiyoruz . bide klimasız arabayla yaşanmıyor senenin 10 ayı 30 derece ve daha sıcak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Pis fakirler az ötede döğüşün. Pickup'a agu derken siz, biz yanyanyan yanlıyorduk 🍆 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşıyım. Yol tutuş testi diye bir test yok ayrıca. Geyik (moose) testi yola çıkan engellerden ani manevra ile kaçma testidir. Aracın ESP sistemini sınar. Kendi yazdığını öbür cümlede niye inkar ediyorsun. Yol tutuş diye bir test var adı Geyik testi. Burada konuşulan konu aracın yol tutuşu ise geyik testine bakılır. Ncap in sağlamlık testini konuşmuyoruz. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Kendi yazdığını öbür cümlede niye inkar ediyorsun. Yol tutuş diye bir test var adı Geyik testi. Burada konuşulan konu aracın yol tutuşu ise geyik testine bakılır. Ncap in sağlamlık testini konuşmuyoruz. Buradan geyik testinin ne olduğunu okuyabilirsiniz. https://www.latinncap.com/en/our-tests/safety-assist-systems/electronic-stability-control Bu linkten Ncap'ın geyik testini yapıp yapmadığını niye yaptığını okuyabilirsiniz. Paylaştığım videonun tamamını izlerseniz, gerçekleştirilen testleri tek tek görebilirsiniz. Ncap sadece çarpışma testi yapan bir kurum değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts