İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: la bu ne alın birer tane deneyin okurken gerildim ikiniz de bizimle değilsiniz atarım sizi forum dan Osmanlıymışsınız galiba aziz bey? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Ktm 1290'ıma laf edilmiş! İçinizden geçerim adamı hasta etmeyin! Başkanım sakin ol. Tamam özür dilediler kızma sen abi tekerleri eksik aracın neden hep kapalı alanda fotoları var dışarısı soğuk üşüyor mu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi tekerleri eksik aracın neden hep kapalı alanda fotoları var dışarısı soğuk üşüyor mu Otoyolda henüz fotomu çekecek hızda giden kara taşıtı denk gelmedi cicim🍆 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Dedemiz geldi ayağa kalkın Haşmet abinin 20 nesil önceki dedeler İle ahbapmışsın diyorlar, ben demiyorum onlar diyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Otoyolda henüz fotomu çekecek hızda giden kara taşıtı denk gelmedi cicim🍆 sen çek motora binip kendilerini çekenler var ya onlar gibi Servet Aydın yazdı: Otoyolda henüz fotomu çekecek hızda giden kara taşıtı denk gelmedi cicim🍆 sen giderken haber ver ben durup sen gelince çekerim zamanında iyi fotolar yakalamışlığım var formüla pistinde Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Beğenmediğiniz off road araçlarınız 350 TL ye alınır (Göktürk hocanın hariç) ben 350 ye almıştım (galiba 330 muydu) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Furkan Avcı yazdı: Haşmet abinin 20 nesil önceki dedeler İle ahbapmışsın diyorlar, ben demiyorum onlar diyor Kaşınma Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen çek motora binip kendilerini çekenler var ya onlar gibi sen giderken haber ver ben durup sen gelince çekerim zamanında iyi fotolar yakalamışlığım var formüla pistinde 2xxüstü hızda telefon tutmakta ne bileyim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Küstüm size, konuyu dağıtmışsınız. Ne güzel dalacaktım ortama 15 yıldır picup kullanıyorum 1,000,000 km yaptım. Öyle kullanırsan böyle olur, böyle kullanırsan öyle olur diye 2 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzhan Demir yazdı: Küstüm size, konuyu dağıtmışsınız. Ne güzel dalacaktım ortama 15 yıldır picup kullanıyorum 1,000,000 km yaptım. Öyle kullanırsan böyle olur, böyle kullanırsan öyle olur diye Sucuğu mangala bağladık. Rutin. Servet Aydın yazdı: Ktm 1290'ıma laf edilmiş! İçinizden geçerim adamı hasta etmeyin! Başkanım sakin ol. Tamam özür dilediler kızma sen Motur Kaa tii emm den başlar 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Kaşınma 2xxüstü hızda telefon tutmakta ne bileyim Telefon tutma sende bunun için kameralar var. Ha birde motoru aldığın arkadaşın ne güzel resimleri vardı senden önce Yorum bağlantısı
Recommended Posts