İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ford Fiesta ile Ford Ranger çarpışacak, birine binmeniz gerek deseler hangisine binersiniz Her kaza kafa kafaya çarpışma değil. Fiesta bunun devrildiği yerde 100 le dönerdi. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Her kaza kafa kafaya çarpışma değil. Fiesta bunun devrildiği yerde 100 le dönerdi. Ortada devrilmiş bir pickup fotoğrafı ve ıslak bir zemin var. Şoförün kabiliyeti belli değil, olay nasıl oldu belli değil. Ben Fiesta'da kullandım, son kasa Ranger Wildtrack ta kullandım. 20 sene öncesi pickuplar ile alakası yok son çıkanların. Fiestanın 100le döndüğü yerden Ranger Wildtrack fiestayı da sırtına alıp 100'le döner. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ortada devrilmiş bir pickup fotoğrafı ve ıslak bir zemin var. Şoförün kabiliyeti belli değil, olay nasıl oldu belli değil. Ben Fiesta'da kullandım, son kasa Ranger Wildtrack ta kullandım. 20 sene öncesi pickuplar ile alakası yok son çıkanların. Fiestanın 100le döndüğü yerden Ranger Wildtrack fiestayı da sırtına alıp 100'le döner. Bu lastiklerle mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts