Celal Akçakaya 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım şehirde sadece iki markanın bayisi ve servisi var. Onlarda benim ilgimi çeken araba firmaları değil. Almak istediğim araçların hiçbirinin burada bayisi ve servisi yok. En yakın servis 200 km uzakta. Yaşadığım şehirde bayisi ve servisi olmayan araç almak sizce mantıklı mı? Sonuçta bu aracın bakımı, arızası falan olacak ve bu durumlarda aracın servise gitmesi gerekecek. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 0 km veya yakın durumda bir araç ise standart bakım harici servis ihtiyacı olmaz. Bakım zamanı da sabah gidersiniz, bakım yapılırken bir avmde ailecek bile olabilir vakit geçirirsiniz. İş biter dönersiniz. Modeli düşük bir araç ise zaten servis yerine özel servisleri seçmek daha mantıklı olur. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 200 km yi ben 2 günde yapıyorum. 😊 Yılda bir bakıma gidersiniz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bakım deyince akla sadece rutin bakım gelmemeli bence, beklenmedik arızalarda ihtimal dahilinde. Çekici ile mi gidecek sürekli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bakım deyince akla sadece rutin bakım gelmemeli bence, beklenmedik arızalarda ihtimal dahilinde. Çekici ile mi gidecek sürekli 10 sene kullandığım araç çekici yüzü görmedi. arada bir gitsin çekici ile istenilen araca binildikten sonra. Hangi markadan bahsediyoruz. isim telaffuz edelim. Koray Demir yazdı: 200 km yi ben 2 günde yapıyorum. 😊 Yılda bir bakıma gidersiniz. günlük 220 km bizim. ama bu 200 gidiş 200 dönüş galiba. bursadaki birinin istanbula gelmesi gibi felan. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 10 sene kullandığım araç çekici yüzü görmedi. arada bir gitsin çekici ile istenilen araca binildikten sonra. Hangi markadan bahsediyoruz. isim telaffuz edelim. Bende görmedim bu zamana kadar çok şükür. Allah göstermesin de. Ben extreme ihtimali dile getirdim sadece. Marka nedir ben de bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Kaza veya arıza durumunda kaskonun ucretsiz servis hakkı bu durumda nasil bir yol izliyor bende bunu merak ediyorum. Normalde en yakın servise çekiyorlar ama km olarak bir sınır varmi acaba? Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kasko olacaksa sorun olmaz. servise çekilir ikame alınır bir durumda. Burada kriteriniz arıza referansı. çok sık arızalanan servise giden araç almadığınız sürece sorun olmaz. Çorlu'da oturuyorum, Subaru servisi yok, ustası da yok o yüzden almadım mesela. sıfır alsaydım sorun olmazdı ama 5 yaşından büyük araçlar olacağı için riske girmek istemedim. citroen aldım, servisle işim yok, ama sıfır alıp servisten çıkamayan da var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Uğur Kamil yazdı: Kaza veya arıza durumunda kaskonun ucretsiz servis hakkı bu durumda nasil bir yol izliyor bende bunu merak ediyorum. Normalde en yakın servise çekiyorlar ama km olarak bir sınır varmi acaba? Her sigorta şirketinin kendi kuralları var. Allianz en yakın yetkili servise kadar çeker. Yada daha yakın başka bir servise çeker. Bir başka şirkette rakamsal seçimlik limitler vardır. Bazı şirketler en yakın yerleşim yerine çeker. Bazıları en yakın sanayiye çeker. Poliçe alırken bakılması, sorulması gereken bir durumdur. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 saat önce Paylaş 5 saat önce sadece bakım olmuyor artık yeni araçlarda en kötü bir multimedya arızası için bile 200 km git gel yapacaksınız tekrar tekrar git gel durumuda olabilir. alacağınız aracın kullanıcılarına bir sorun arıza çıkarmayan bir araç ise alınabilir ama ben o mesafelerden bi çinli veya opel almazdım Yorum bağlantısı
Deniz Kom 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Benim yeni taşındığım şehirde de maalesef servis yok. Bakımdan bakıma Kayseri ya da Çorum'a gideceğiz. Kasko olduğu için çok dert etmiyorum. En azından Bosch car servisler var. Oraya bırakır ihtiyaç halinde ikame araç alırım. 3 saat önce tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Deniz Kom yazdı: Benim yeni taşındığım şehirde de maalesef servis yok. Bakımdan bakıma Kayseri ya da Çorum'a gideceğiz. Kasko olduğu için çok dert etmiyorum. En azından Bosch car servisler var. Oraya bırakır ihtiyaç halinde ikame araç alırım. Daha yakın Sivas var size Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bakım deyince akla sadece rutin bakım gelmemeli bence, beklenmedik arızalarda ihtimal dahilinde. Çekici ile mi gidecek sürekli Japon olursa çekiciyi ancak kazada görür. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: Japon olursa çekiciyi ancak kazada görür. O iş belli olmaz, Kul yapımı sonuçta Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: O iş belli olmaz, Kul yapımı sonuçta belli olur. istatistik. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: belli olur. istatistik. İstisna? Yorum bağlantısı
Ali Gök 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce arabanın markası devlet sırrımı . ne marka araç alınacak Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: belli olur. istatistik. sorunsuzluk istatistik oranı %100 mü? Alınacak aracın sorunlu çıkmayacağının/sorun çıkarmayacağının garantisini kim veriyo? Japon araçlarının tamamı sorunsuz diyebiliyor muyuz bu durumda? 21 dakika önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts