Berke Kaya 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Koray Demir yazdı: Japon olursa çekiciyi ancak kazada görür. https://www.memleket.com.tr/sifir-kilometre-toyota-20-gunde-arizalandi-engelli-raporuyla-alinan-arac-5-aydir-2349793h.htm Yorum bağlantısı
Celal Akçakaya 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Herkese merhaba. Konuya şimdi bakabildim. Durum şöyle. Bulunduğum şehirde sadece renault ve fiat servisi var. Başka marka yok. Almak istediğim araç peugeot 408. Ama başka marka bi araç alacak olsam servis yok. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Niyeyse Renault u Peugeot a tercih edesim var. Renault sahibi olduğum için değil ve eskiden Peugeot hayranı olmama rağmen. 2 Yorum bağlantısı
Celal Akçakaya 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Megane da baktım ama nedense içime sinmedi bir türlü. Bi taraftan garanticilik yapıp megane alıyım diyorum. bi taraftan risk alıp peugeot alıyım diyorum. Kafam çok karışık. Araç sıfır alınacak bu arada. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fiat ile pejo aynı araba değil mi? Stellantis? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ceo lar ortaktır servisler birleşecek diye bi haber vardı. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: servisler birleşecek diye bi haber vardı. Aksaray da hepsi bir yerde 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Benim Honda Civic FE1 cok guzekl bir istisna idi; 6 aylik bile degildi sanzimani bozuldugunda (0 gelmisti bize) yanlis hatirlamiyorsam. Garantiden degismisti, konusu vardir buralarda bi' yerlerde. Honda'nin bozulacak pek cok yeri vardi ama sorsalar en son sanzimani derdim.. Kronik diyorlar CVT zinciri kopuyormuş. Tabi söyleyenlerin yalancısıyım 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bende Ford sever gider hep Renault alırım Mantıklı alanı tercih ediyor gibiyim.Bomboş bir Megane sahibiyim gayette memnunum önceki Captur gibi. Araba birazda gönül işi içinize sinmeyeni Almamalısınız. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Kesin Renault alırdım hem de megan 1.3 tce 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Berke Kaya yazdı: https://www.memleket.com.tr/sifir-kilometre-toyota-20-gunde-arizalandi-engelli-raporuyla-alinan-arac-5-aydir-2349793h.htm Diğer markalara göre daha sorunsuz olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Aksini ispat edecek somut veri/analiz/istatistik/bilimsel araştırma varsa da ben bulamadım. Sayıltı değil sonuçta çürütülebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts