Sinan Erdoğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İyi günler Araç 2001 mondeo 1.8 chia paket benzin lpg 240.000 km. Lpg enjektörlerinin çapı normal standardının üzerinde daha rahat gaz çekmesi için. Fiyat 335 bin bu araç için Düşük bütçeli konforlu bir araç olarak düşündüğüm mondeo için kullanıcı yorumları alabilir miyim. Agresif kullanıcı değilim günlük kullanım senede 3-4 kez uzun yol için. Bu araçların 2.0 olanı da var ancak temiz bir 1.8 buldum 240.000 km de. 2.0 lar için birçok bilgi var ancak 1.8 motor durumu ve bakımı için hiçbir bilgi bulamadım. Araç hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 1.8 de duratec değil zetec-e olmalı. Gümrük arabası büyük ihtimalle Yorum bağlantısı
Sinan Erdoğan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) duratec yazıyor fotosu elimde yok. Yani hiç bir yerde bulamadım gümrük olablilir doğru. İlanı da 2.0 olarak koymuş 1 saat önce tarihinde Sinan Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Erdoğan yazdı: duratec yazıyor fotosu elimde yok. Yani hiç bir yerde bulamadım gümrük olablilir doğru. İlanı da 2.0 olarak koymuş Kasa bu ise tamam duratec MK3 . Mk2 diye düşündüm 2001 denilince Fiyatının ucuz olması zaten anlatıyor bazı şeyleri. Ford ustasına gösterilip alınabilir. Çoğu parçası 2.0 ile ortaktır diye düşünüyorum ama emin değilim. Zetec olsa daha kesin konuşurdum Yorum bağlantısı
Sinan Erdoğan 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Kasa bu ise tamam duratec MK3 . Mk2 diye düşündüm 2001 denilince Fiyatının ucuz olması zaten anlatıyor bazı şeyleri. Ford ustasına gösterilip alınabilir. Çoğu parçası 2.0 ile ortaktır diye düşünüyorum ama emin değilim. Zetec olsa daha kesin konuşurdum 1998-1999 zetec lerede baktım temiz buldum ama bunun fiyatı cazip geldi. 1999 mk1 2.0 ghia paketli bir araç var 170.bin de ikinci sahibinden bakımlı 260.000 bin istiyor? sizce nasıl? Yorum bağlantısı
Recommended Posts