Emrah Korkmazz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Herkese selamlar.Yaklaşık 1 yıldır 2020 model Peugeot 5008 kullanıyorum.Aldığımda burda konusunda da bahsettiğim beni rahatsız eden bir lastik ebadı var arabanın üstünde 205/55/19 şeklinde.Doğal olarak 1600 kglık bu araçla baş edemiyor, o kadar saçma bir ebat.Ben de tabanı genişletmek istiyorum daha iyi tutunma ve frenleme için.Sizden tavsiye almak istiyorum.225/55/19 ve 235/50/19 ebatları arasındayım %3'lük değişim oranını dikkate alarak.235 olan ebadı kullananlar var ofsetten dolayı 1,5 cm çıkıntı oluyormuş lastikte ama herhangi bir sorun yaşamamışlar.Sizce 2 ebattan hangisi daha iyi olur veya farklı bir ebat tavsiyeniz var mı? Özellikle yol tutuş daha iyi olsun istiyorum.Herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Jantin J değeri dikkate alınmalı. 205 taban için focus da 7J jant var. Sizinki de öyleyse 235 fazla gelir, lastik arkadan bakınca geometrideki "yamuk" gibi görünür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts