Kemal Korkmaz Pazartesi 19:31 Paylaş Pazartesi 19:31 (düzenlendi) Cem Dilmen yazdı: 408 de ben de aynı sorunu yaşıyordum. 225 50 19 ile değiştirdim. Orjinal ebada tam yakın. Müsaade edilen sınırlar içinde kalıyor. Conti aldım. Baya fark etti. Üzerinde michellin e primacy ler vardı. Yol tutuşunu hiç beğenmiyordum. C5 de azcık ıslak gördü mu atıyor arkasını 205 55 19 Michelin ile hic sevemedim. 3008 de Continental Crosscontact lastik vardı çok güzeldi 45 km de aracı sattım daha iyiydi Pazartesi 19:33 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 19:38 Paylaş Pazartesi 19:38 Kemal Korkmaz yazdı: C5 de azcık ıslak gördü mu atıyor arkasını 205 55 19 Michelin ile hic sevemedim. 3008 de Continental Crosscontact lastik vardı çok güzeldi 45 km de aracı sattım daha iyiydi Orijinal ekipman ekonomi lastikleri ıslakta zayıflar, testlerde görülmüştür. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Emrah Korkmazz yazdı: Birebir kullanıcı yorumu duymak güzel oldu hocam,çok teşekkürler.Çok saçma bir ebat cidden ya. Kesinlikle öyle. Böyle yırtıcı tasarımı olan bir arabaya bisiklet lastiği gibi lastik gerçekten komik duruyor. Kemal Korkmaz yazdı: C5 de azcık ıslak gördü mu atıyor arkasını 205 55 19 Michelin ile hic sevemedim. 3008 de Continental Crosscontact lastik vardı çok güzeldi 45 km de aracı sattım daha iyiydi Aynen e primacy sessiz ve belki daha konforlu ama yol tutuş berbat. Contiler bariz fark etti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts