İçeriğe Yönlendir

Nazar mı Değdi Bize?

Zeki Ağaçgözgü

Recommended Posts

Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

Bişi yapmaz onlar da can diyenler kayıp..

Bi şi yapmamış hayvan?

Abime ait olan avatarımdaki küçük, bizde kaldığında tasmasına sıkı sıkı sarılırım. Yandan geçerken insanlar rahatsız olabilir diye, iyice kısa tutarım. Başka köpek saldırabilir diye ona göre önlemimi alırım. Bir mekana girdiğimde özellikle açık alanda oturmaya özen gösteririm. Bunlar sorumluluk gerektiren hareketler. Herkes çocuk sahibi olmaması gerektiği gibi, herkes hayvan sahibi de olmamalı.

Zeki Ağaçgözgü yazdı:

parçalı kırık oluğu

Çok geçmiş olsun Zeki bey. 

Sorumsuz her yerde sorumsuz. Şikayet ederek iyi yapmışsınız.

Yorum bağlantısı
Harun Özden

Çok geçmiş olsun, şifalar dilerim yenge hanıma 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Çok Geçmiş Olsun.

Ben Hayvansever biriyim ancak sokağa tasmasız ağızlıksız köpek birakılamaz.Köpekler Kurtlardan evrilmiştir ve Doğası gereği Davranır.

Bakamıyorsan sorumluluğunu alamiyorsan sahiplenmeyeceksin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sani Gerşon yazdı:

Bi şi yapmamış hayvan?

taksirli yaralama diyoruz. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

taksirli yaralama diyoruz. 

Taksirle yaralama hocam. Hayvan yasaklı ırk ise el konuluyor + idari para cezası uygulanıyor. Ayrıca koşulları bulunuyor ise Kanunda ayrı bir suç olarak düzenlenen hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması suçundan ceza verilebiliyor. Bizim de av köpeklerimiz var ama tamamen şehir dışındaki bir çiftlikte bakılıyorlar. Merkeze getirmiyoruz. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Zeki Abi eşinize büyük geçmiş olsun; en kısa zamanda iyileşererek gezilerinize devam etmenizi dilerim. Yeni gezi hikayelerinizi burada heyecanla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. :(

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Geçmiş olsun 

Bizim burda da böyle bi sıkıntılı bir adam kangal köpeğini asla bağlamıyor,neymiş hayvanın özgürlüğüymüş,daha evvel yazmıştım.Sahibinin insan olması lazım önce 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Fikri Keleş yazdı:

Geçmiş olsun 

Bizim burda da böyle bi sıkıntılı bir adam kangal köpeğini asla bağlamıyor,neymiş hayvanın özgürlüğüymüş,daha evvel yazmıştım.Sahibinin insan olması lazım önce 

Zabıtaya şikayet edin gelip işlem yapıyorlar. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...