Sani Gerşon 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bişi yapmaz onlar da can diyenler kayıp.. Bi şi yapmamış hayvan? Abime ait olan avatarımdaki küçük, bizde kaldığında tasmasına sıkı sıkı sarılırım. Yandan geçerken insanlar rahatsız olabilir diye, iyice kısa tutarım. Başka köpek saldırabilir diye ona göre önlemimi alırım. Bir mekana girdiğimde özellikle açık alanda oturmaya özen gösteririm. Bunlar sorumluluk gerektiren hareketler. Herkes çocuk sahibi olmaması gerektiği gibi, herkes hayvan sahibi de olmamalı. Zeki Ağaçgözgü yazdı: parçalı kırık oluğu Çok geçmiş olsun Zeki bey. Sorumsuz her yerde sorumsuz. Şikayet ederek iyi yapmışsınız. 2 2 Yorum bağlantısı
Harun Özden 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok geçmiş olsun, şifalar dilerim yenge hanıma 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok Geçmiş Olsun. Ben Hayvansever biriyim ancak sokağa tasmasız ağızlıksız köpek birakılamaz.Köpekler Kurtlardan evrilmiştir ve Doğası gereği Davranır. Bakamıyorsan sorumluluğunu alamiyorsan sahiplenmeyeceksin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bi şi yapmamış hayvan? taksirli yaralama diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: taksirli yaralama diyoruz. Taksirle yaralama hocam. Hayvan yasaklı ırk ise el konuluyor + idari para cezası uygulanıyor. Ayrıca koşulları bulunuyor ise Kanunda ayrı bir suç olarak düzenlenen hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması suçundan ceza verilebiliyor. Bizim de av köpeklerimiz var ama tamamen şehir dışındaki bir çiftlikte bakılıyorlar. Merkeze getirmiyoruz. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Zeki Abi eşinize büyük geçmiş olsun; en kısa zamanda iyileşererek gezilerinize devam etmenizi dilerim. Yeni gezi hikayelerinizi burada heyecanla bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Geçmiş olsun Bizim burda da böyle bi sıkıntılı bir adam kangal köpeğini asla bağlamıyor,neymiş hayvanın özgürlüğüymüş,daha evvel yazmıştım.Sahibinin insan olması lazım önce 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fikri Keleş yazdı: Geçmiş olsun Bizim burda da böyle bi sıkıntılı bir adam kangal köpeğini asla bağlamıyor,neymiş hayvanın özgürlüğüymüş,daha evvel yazmıştım.Sahibinin insan olması lazım önce Zabıtaya şikayet edin gelip işlem yapıyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Taksirle yaralama hocam. Hayvan yasaklı ırk ise el konuluyor + idari para cezası uygulanıyor. Ayrıca koşulları bulunuyor ise Kanunda ayrı bir suç olarak düzenlenen hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması suçundan ceza verilebiliyor. Bizim de av köpeklerimiz var ama tamamen şehir dışındaki bir çiftlikte bakılıyorlar. Merkeze getirmiyoruz. ödemişli olduğum için e ve i ler karışır "neden kapamıyon kapıya" deriz.. Evet aslında bilmiyordum iyi oldu hep çünkü "duyarak" biliyoruz bu kelimeyi. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Geçmiş olsun,her zaman sahibinin birşey yapmaz lafına takılıyorum,evet yapmaz ama sana yapmaz!Yemeğini yediriyorsun,yanında yatırıyorsun,tuvaletine çıkarıyorsun,tabi ki sana yapmayacak. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Taksirle yaralama hocam. Hayvan yasaklı ırk ise el konuluyor + idari para cezası uygulanıyor. Ayrıca koşulları bulunuyor ise Kanunda ayrı bir suç olarak düzenlenen hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması suçundan ceza verilebiliyor. Bizim de av köpeklerimiz var ama tamamen şehir dışındaki bir çiftlikte bakılıyorlar. Merkeze getirmiyoruz. fındık ne markaymış ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fındık ne markaymış ? Biri sakallı Alman Draahtar, diğeri safkan İngiliz Setter (kuşçu). İkisi de usta avcı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Biri sakallı Alman Draahtar, diğeri safkan İngiliz Setter (kuşçu). İkisi de usta avcı. saldıran köpek 1 değil miydi anlamadım? Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: saldıran köpek 1 değil miydi anlamadım? Saldırıya uğrayan ben değilim 😀 1 saat önce tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: Saldırıya uğrayan ben değilim 😀 ingiliz setter konuya misafir oldu yani, o değil de fınfık ne marka onu bilemedik henüz. komşuda setter kurt kırması var, kavun gördü mü gözü dönüyor bir şımarıyor ki... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ingiliz setter konuya misafir oldu yani, o değil de fınfık ne marka onu bilemedik henüz. komşuda setter kurt kırması var, kavun gördü mü gözü dönüyor bir şımarıyor ki... Gereksiz argüman seninki. Ablam, üç beş yaşında iken kedi üstünü başını parça pinçik etti. O gün bu gündür yavru kedi görse bile yolunu değiştirir. Zarar vermez korkar. Bir insanın köpekten korkabilmesi için iriliğini mi ölçeceğiz? Yoksa ne cins oldupunu mu? Şivava da olsa pitbull'da olsa köpek köpektir. Sani güzel açıklamış. Gereken güvenliği alacak köpek sahibi. Savunacağın bişey yok. Senin korkunun olmaması başkası da korkamaz demek değildir. Sahibi suçludur ve gereken cezayı almalıdır nokta. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Köpekten korkup kaçarken kamyon altında ezilen çocuk vardı geçen yıl. Köpek belki oyun yapıyordu ama çocuk gitti işte... serbest köpek olmamalı ister sahipli ister sahipsiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Köpekten korkup kaçarken kamyon altında ezilen çocuk vardı geçen yıl. Köpek belki oyun yapıyordu ama çocuk gitti işte... serbest köpek olmamalı ister sahipli ister sahipsiz. Çocuk aklı ermeye başladıysa her köpekten korkar ve üstüne doğru gelirse, her çocuk köpeğin aksi yöne kaçar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts