İçeriğe Yönlendir

Nazar mı Değdi Bize?

Zeki Ağaçgözgü

Recommended Posts

Sani Gerşon
Mehmet Göktürk yazdı:

Bişi yapmaz onlar da can diyenler kayıp..

Bi şi yapmamış hayvan?

Abime ait olan avatarımdaki küçük, bizde kaldığında tasmasına sıkı sıkı sarılırım. Yandan geçerken insanlar rahatsız olabilir diye, iyice kısa tutarım. Başka köpek saldırabilir diye ona göre önlemimi alırım. Bir mekana girdiğimde özellikle açık alanda oturmaya özen gösteririm. Bunlar sorumluluk gerektiren hareketler. Herkes çocuk sahibi olmaması gerektiği gibi, herkes hayvan sahibi de olmamalı.

Zeki Ağaçgözgü yazdı:

parçalı kırık oluğu

Çok geçmiş olsun Zeki bey. 

Sorumsuz her yerde sorumsuz. Şikayet ederek iyi yapmışsınız.

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Harun Özden

Çok geçmiş olsun, şifalar dilerim yenge hanıma 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Çok Geçmiş Olsun.

Ben Hayvansever biriyim ancak sokağa tasmasız ağızlıksız köpek birakılamaz.Köpekler Kurtlardan evrilmiştir ve Doğası gereği Davranır.

Bakamıyorsan sorumluluğunu alamiyorsan sahiplenmeyeceksin.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Sani Gerşon yazdı:

Bi şi yapmamış hayvan?

taksirli yaralama diyoruz. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

taksirli yaralama diyoruz. 

Taksirle yaralama hocam. Hayvan yasaklı ırk ise el konuluyor + idari para cezası uygulanıyor. Ayrıca koşulları bulunuyor ise Kanunda ayrı bir suç olarak düzenlenen hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması suçundan ceza verilebiliyor. Bizim de av köpeklerimiz var ama tamamen şehir dışındaki bir çiftlikte bakılıyorlar. Merkeze getirmiyoruz. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Zeki Abi eşinize büyük geçmiş olsun; en kısa zamanda iyileşererek gezilerinize devam etmenizi dilerim. Yeni gezi hikayelerinizi burada heyecanla bekliyoruz.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. :(

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Geçmiş olsun 

Bizim burda da böyle bi sıkıntılı bir adam kangal köpeğini asla bağlamıyor,neymiş hayvanın özgürlüğüymüş,daha evvel yazmıştım.Sahibinin insan olması lazım önce 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Fikri Keleş yazdı:

Geçmiş olsun 

Bizim burda da böyle bi sıkıntılı bir adam kangal köpeğini asla bağlamıyor,neymiş hayvanın özgürlüğüymüş,daha evvel yazmıştım.Sahibinin insan olması lazım önce 

Zabıtaya şikayet edin gelip işlem yapıyorlar. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Koray Demir yazdı:

Taksirle yaralama hocam. Hayvan yasaklı ırk ise el konuluyor + idari para cezası uygulanıyor. Ayrıca koşulları bulunuyor ise Kanunda ayrı bir suç olarak düzenlenen hayvanın tehlike yaratabilecek şekilde serbest bırakılması suçundan ceza verilebiliyor. Bizim de av köpeklerimiz var ama tamamen şehir dışındaki bir çiftlikte bakılıyorlar. Merkeze getirmiyoruz. 

ödemişli olduğum için e ve i ler karışır :)

"neden kapamıyon kapıya" deriz..

Evet aslında bilmiyordum iyi oldu hep çünkü "duyarak" biliyoruz bu kelimeyi. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Geçmiş olsun,her zaman sahibinin birşey yapmaz lafına takılıyorum,evet yapmaz ama sana yapmaz!Yemeğini yediriyorsun,yanında yatırıyorsun,tuvaletine çıkarıyorsun,tabi ki sana yapmayacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

fındık ne markaymış ?

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

fındık ne markaymış ?

Biri sakallı Alman Draahtar, diğeri safkan İngiliz Setter (kuşçu). İkisi de usta avcı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

Biri sakallı Alman Draahtar, diğeri safkan İngiliz Setter (kuşçu). İkisi de usta avcı. 

saldıran köpek 1 değil miydi anlamadım?

Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

saldıran köpek 1 değil miydi anlamadım?

Saldırıya uğrayan ben değilim 😀

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

Saldırıya uğrayan ben değilim 😀

ingiliz setter konuya misafir oldu yani, o değil de fınfık ne marka onu bilemedik henüz. komşuda setter kurt kırması var, kavun gördü mü gözü dönüyor bir şımarıyor ki...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

ingiliz setter konuya misafir oldu yani, o değil de fınfık ne marka onu bilemedik henüz. komşuda setter kurt kırması var, kavun gördü mü gözü dönüyor bir şımarıyor ki...

Gereksiz argüman seninki. Ablam, üç beş yaşında iken kedi üstünü başını parça pinçik etti. O gün bu gündür yavru kedi görse bile yolunu değiştirir. Zarar vermez korkar. Bir insanın köpekten korkabilmesi için iriliğini mi ölçeceğiz? Yoksa ne cins oldupunu mu? Şivava da olsa pitbull'da olsa köpek köpektir. 
Sani güzel açıklamış. Gereken güvenliği alacak köpek sahibi. 
Savunacağın bişey yok. 

Senin korkunun olmaması başkası da korkamaz demek değildir. Sahibi suçludur ve gereken cezayı almalıdır nokta. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Köpekten korkup kaçarken kamyon altında ezilen çocuk vardı geçen yıl. Köpek belki oyun yapıyordu ama çocuk gitti işte... serbest köpek olmamalı ister sahipli ister sahipsiz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Köpekten korkup kaçarken kamyon altında ezilen çocuk vardı geçen yıl. Köpek belki oyun yapıyordu ama çocuk gitti işte... serbest köpek olmamalı ister sahipli ister sahipsiz.

Çocuk aklı ermeye başladıysa her köpekten korkar ve üstüne doğru gelirse, her çocuk köpeğin aksi yöne kaçar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Gereksiz argüman seninki. Ablam, üç beş yaşında iken kedi üstünü başını parça pinçik etti. O gün bu gündür yavru kedi görse bile yolunu değiştirir. Zarar vermez korkar. Bir insanın köpekten korkabilmesi için iriliğini mi ölçeceğiz? Yoksa ne cins oldupunu mu? Şivava da olsa pitbull'da olsa köpek köpektir. 
Sani güzel açıklamış. Gereken güvenliği alacak köpek sahibi. 
Savunacağın bişey yok. 

Senin korkunun olmaması başkası da korkamaz demek değildir. Sahibi suçludur ve gereken cezayı almalıdır nokta. 

bişi savunmadım ki markasını merak ettim 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

bişi savunmadım ki markasını merak ettim 

Ahanda bele bişe

f4b93ace-fd33-4d42-afc4-4bfc3955f84d.jpeg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Ahanda bele bişe

f4b93ace-fd33-4d42-afc4-4bfc3955f84d.jpeg

konu tilkilere ne ara geldi? bunun geldiğini bile göremeden geçip gider yanında, tavuk bile yakalabiliyor 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...