Muharrem Karagülle 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: taksirli yaralama diyoruz. Arabalar da yaralanmaya ve hatta ölüme sebep oluyor, hepsini ortadan kaldıralım bence. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sani Gerşon yazdı: Arabalar da yaralanmaya ve hatta ölüme sebep oluyor, hepsini ortadan kaldıralım bence. Kurallara uygun sürülmüyorsa, sürücüsü olmadan ortalarda geziyorsa kaldıralım elbette 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sani Gerşon yazdı: Arabalar da yaralanmaya ve hatta ölüme sebep oluyor, hepsini ortadan kaldıralım bence. Arabalar sebep olmuyor. şöförler oluyor ve evet kaldırıyoruz. Hapse atıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Kurallara uygun sürülmüyorsa, sürücüsü olmadan ortalarda geziyorsa kaldıralım elbette Mehmet Göktürk yazdı: Arabalar sebep olmuyor. şöförler oluyor ve evet kaldırıyoruz. Hapse atıyoruz. Tum şoförleri toplayıp yok edelim bu durumda. Ehliyetli olup olmadigina bakmayalim. Hapis yetersiz bence. Yok edelim direkt. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Tum şoförleri toplayıp yok edelim bu durumda. Ehliyetli olup olmadigina bakmayalim. Hapis yetersiz bence. Yok edelim direkt. https://x.com/karikARTur/status/862340482969554944 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Acil şifa diliyorum Zeki abi, geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fındık ne markaymış ? Merhabalar.Otomobil olsaydı markasına bakardık.Adı gibi tüylü küçük bir şeydi.Zaten hev hev diye bağırıyordu.Ama köpek olduğu kesindi abi.Sonuçta hayvan.Cinslerimiz farklı.Ne yapalım biz kedi ve köpekten korkuyoruz.Hayvanları uzaktan sevmenin daha uygun olduğunu düşünüyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce uzak durmalı geçmiş olsun, kırıkta kenik değil sonrasında damar hususu önemli, Dr lar kaburgayı bile önemki saymıyor o derece, damara kan akışına yoğunlaşıyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok güzel bir gezi olmuş sonunda bu olay olmasaymış daha da keyifli olacakmış ama bununla geçmiş olsun.. Bu yaşıma kadar çok farklı köpekler besledim evimde ,bahçemde fakat geçen sene arabasını köpeklerin üzerine sürüp onları sinirlendiren bir insan sonucu 10-12 tane sokak köpeği birden üzerime saldırdı bende refleks olarak koştum onlar da kovaladı.. O esnada yoldan geçen bir minibüs arabayı siper edip beni ters tarafa almayı başardı ve öyle kurtuldum . Bu olaydan sonra köpeklere karşı aşırı bir güvensizlik oluştu. Şu anda bile hala bana ters bakan bir köpeği gördüğümde baya telaşlanıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Tum şoförleri toplayıp yok edelim bu durumda. Ehliyetli olup olmadigina bakmayalim. Hapis yetersiz bence. Yok edelim direkt. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce geçmiş olsun abi. daha kötü durumlarda olabilirdi. Hiç kendinizi üzmeyin. ALLAH ın şifası üzerinize olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts