Ege Yutay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba 2011 model focus 2.5 aracım var tüm sıvı ve triger kayış v kayış devirdaim bakımlarını yaptırdım egzantrik zincirini atlamış bulundum aracım 180binde değişim zorunlulugu nedir acaba ve egzantrik zinciri değişim maliyeti ortalama ne kadardır teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce basaittir üsttedir zincir dayanır da gergisi dayanmaz, bence değişin 1 Yorum bağlantısı
Ege Yutay 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: basaittir üsttedir zincir dayanır da gergisi dayanmaz, bence değişin + yağ pompası zincirinide değiştireyim diyorum bu iki zincir için internette fiyatlar çok uçuk değil işçilikle beraber ortalama ne kadar tutar acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yapacak olan ustasına dükkanına bağlı işçilik rakamları zaten her hafta her şehirde her semtte değişik fiyat algısı yok oldu Yorum bağlantısı
Ege Yutay 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yapacak olan ustasına dükkanına bağlı işçilik rakamları zaten her hafta her şehirde her semtte değişik fiyat algısı yok oldu yağ ve filtre daha yeni değişti onlarda tekrar değişecek sanırım bu işlemler yapılırsa benim bilgisizligime geldi maalesef biraz soruşturup yaptıracagım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yağ boşalmaz zincir değişiminde? üstte 1 Yorum bağlantısı
Ege Yutay 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yağ boşalmaz zincir değişiminde? üstte tamamdır biraz sanayi gezisinden sonra yaptıracagım en kısa zamanda teşekkür ederim ilginiz için 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce damdan düşern anlar, ben geriyi kırmıştım lakin sub bas seslerinden anlamamışım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce 259 binde benim zincir değişmedi hiç. Usta ses yapınca değiştirirsin diyor 1 Yorum bağlantısı
Ege Yutay 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: 259 binde benim zincir değişmedi hiç. Usta ses yapınca değiştirirsin diyor maşallah maşallah fakat bir problem baş gösterince değiştirirsin mantığı bana çok uymuyor ben elimden geldiğince yenileme taraftarıyım Yorum bağlantısı
Recommended Posts