İçeriğe Yönlendir

focus 2.5 egzantrik zinciri değişimi

Ege Yutay

Recommended Posts

Ege Yutay

Merhaba 2011 model focus 2.5 aracım var tüm sıvı ve triger kayış v kayış devirdaim bakımlarını yaptırdım egzantrik zincirini atlamış bulundum aracım 180binde değişim zorunlulugu nedir acaba ve egzantrik zinciri değişim maliyeti ortalama ne kadardır teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

basaittir üsttedir zincir dayanır da gergisi dayanmaz, bence değişin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ege Yutay
Çağlar Bayur yazdı:

basaittir üsttedir zincir dayanır da gergisi dayanmaz, bence değişin

+ yağ pompası zincirinide değiştireyim diyorum bu iki zincir için internette fiyatlar çok uçuk değil işçilikle beraber ortalama ne kadar tutar acaba

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yapacak olan ustasına dükkanına bağlı işçilik rakamları zaten her hafta her şehirde her semtte değişik fiyat algısı yok oldu

Yorum bağlantısı
Ege Yutay
Çağlar Bayur yazdı:

yapacak olan ustasına dükkanına bağlı işçilik rakamları zaten her hafta her şehirde her semtte değişik fiyat algısı yok oldu

yağ ve filtre daha yeni değişti onlarda tekrar değişecek sanırım bu işlemler yapılırsa benim bilgisizligime geldi maalesef biraz soruşturup yaptıracagım teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Ege Yutay
Çağlar Bayur yazdı:

yağ boşalmaz zincir değişiminde? üstte

tamamdır biraz sanayi gezisinden sonra yaptıracagım en kısa zamanda teşekkür ederim ilginiz için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

damdan düşern anlar, ben geriyi kırmıştım :rofl: lakin sub bas seslerinden anlamamışım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

259 binde benim zincir değişmedi hiç. Usta ses yapınca değiştirirsin diyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ege Yutay
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

259 binde benim zincir değişmedi hiç. Usta ses yapınca değiştirirsin diyor :)

maşallah maşallah fakat bir problem baş gösterince değiştirirsin mantığı bana çok uymuyor ben elimden geldiğince yenileme taraftarıyım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ege Yutay
  • Yeni Oluştur...