Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Arkadaşlar merhaba Bir web sayfasına ihtiyacım var. Bu sayfa içeriğini benim yazabileceğim bir sayfa olmalı. Sık olmasa da güncelenebilir olmalı. Tecrübe ve bilgisiyle ücreti karşılığında desteğe ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arkadaşlar merhaba Bir web sayfasına ihtiyacım var. Bu sayfa içeriğini benim yazabileceğim bir sayfa olmalı. Sık olmasa da güncelenebilir olmalı. Tecrübe ve bilgisiyle ücreti karşılığında desteğe ihtiyacım var. yerin varsa ben bir öğrenci ile yardımcı olayım. yapay zeka düzeni kurarız kendin düzenlersin. 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet hocamın dediğini diyecektim, bi arkadaşım web sitesi yaptırmaya çalıştı, 1 yıldır bekliyor. Sonra bu yapay zeka ile siteni tasarla zımbırtılarından birisini buldu, çok güzel bi site yaptı 4 saatte kendine, tasarımı vs her şeyi de kolaylıkla yaptırabiliyorsun. Site adını sorup öprendim şurdan yapmış https://app.emergent.sh/home 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Göktürk hocam balık tutmayı tarif etti bana. Yapay zeka ile yapıyorum bir şeyler bakalım ortaya ne çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Damardan girdi öyle kendin yap sitesi ile değil. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce www.mehmetozyurek.com.tr mi olacak ? Yoksa şirketin mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: www.mehmetozyurek.com.tr mi olacak ? Yoksa şirketin mi? www.efdalsigorta.com u güncelleyeceğim üstad. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Damardan girdi öyle kendin yap sitesi ile değil. Mehmet Hocam, ne onerdiniz? Cursor, Claude, Gemini? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce harf harf elle yazardık, sonra bir foto koymak için 15 dak uğraşırdık, enter e basınca hepsi kayar giderdi Azad Mirzade yazdı: Mehmet hocamın dediğini diyecektim, bi arkadaşım web sitesi yaptırmaya çalıştı, 1 yıldır bekliyor. Sonra bu yapay zeka ile siteni tasarla zımbırtılarından birisini buldu, çok güzel bi site yaptı 4 saatte kendine, tasarımı vs her şeyi de kolaylıkla yaptırabiliyorsun. Site adını sorup öprendim şurdan yapmış https://app.emergent.sh/home tasarım için aylık 17 usd ı hep mi alacak bu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts