Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Arkadaşlar merhaba Bir web sayfasına ihtiyacım var. Bu sayfa içeriğini benim yazabileceğim bir sayfa olmalı. Sık olmasa da güncelenebilir olmalı. Tecrübe ve bilgisiyle ücreti karşılığında desteğe ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arkadaşlar merhaba Bir web sayfasına ihtiyacım var. Bu sayfa içeriğini benim yazabileceğim bir sayfa olmalı. Sık olmasa da güncelenebilir olmalı. Tecrübe ve bilgisiyle ücreti karşılığında desteğe ihtiyacım var. yerin varsa ben bir öğrenci ile yardımcı olayım. yapay zeka düzeni kurarız kendin düzenlersin. 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet hocamın dediğini diyecektim, bi arkadaşım web sitesi yaptırmaya çalıştı, 1 yıldır bekliyor. Sonra bu yapay zeka ile siteni tasarla zımbırtılarından birisini buldu, çok güzel bi site yaptı 4 saatte kendine, tasarımı vs her şeyi de kolaylıkla yaptırabiliyorsun. Site adını sorup öprendim şurdan yapmış https://app.emergent.sh/home 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Göktürk hocam balık tutmayı tarif etti bana. Yapay zeka ile yapıyorum bir şeyler bakalım ortaya ne çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Damardan girdi öyle kendin yap sitesi ile değil. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce www.mehmetozyurek.com.tr mi olacak ? Yoksa şirketin mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: www.mehmetozyurek.com.tr mi olacak ? Yoksa şirketin mi? www.efdalsigorta.com u güncelleyeceğim üstad. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Damardan girdi öyle kendin yap sitesi ile değil. Mehmet Hocam, ne onerdiniz? Cursor, Claude, Gemini? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce harf harf elle yazardık, sonra bir foto koymak için 15 dak uğraşırdık, enter e basınca hepsi kayar giderdi Azad Mirzade yazdı: Mehmet hocamın dediğini diyecektim, bi arkadaşım web sitesi yaptırmaya çalıştı, 1 yıldır bekliyor. Sonra bu yapay zeka ile siteni tasarla zımbırtılarından birisini buldu, çok güzel bi site yaptı 4 saatte kendine, tasarımı vs her şeyi de kolaylıkla yaptırabiliyorsun. Site adını sorup öprendim şurdan yapmış https://app.emergent.sh/home tasarım için aylık 17 usd ı hep mi alacak bu 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: harf harf elle yazardık, sonra bir foto koymak için 15 dak uğraşırdık, enter e basınca hepsi kayar giderdi tasarım için aylık 17 usd ı hep mi alacak bu Çağlar Abi, 1 yıllık taahüt verirsen her ay 17 dolarese gelen parayı bi' seferde alacak senden. Ama 20 dolares verip 1 ay / 100 kredi kullanıp da bırakabilirsin (eğer 100 kredi işini görüyorsa) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Çağlar Abi, 1 yıllık taahüt verirsen her ay 17 dolarese gelen parayı bi' seferde alacak senden. Ama 20 dolares verip 1 ay / 100 kredi kullanıp da bırakabilirsin (eğer 100 kredi işini görüyorsa) Gökhancım hallettik. Bundan sonra paraları Emmiye veriyorsunuz ayda 15 dolar. 4 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) internette bir yapay zeka var idi 1 dk oluşturuyor siteni. Hatta deneme yapmıştım çok iyi sonuç vermişti. İsmini bulabilir isem yazacağım tekrardan. Yüzeysel sadece tel no gibi sistemler için yapayzeka yeterli ama komplike işlemler için sitelerde çok açık bırakıyor diye okumuş idim. aradığım bu değildi ama aşağıdaki örneğe bakabilirsiniz. https://readdy.ai/contest/work/11 3 saat önce tarihinde Özgür ÇETİNKAYA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Çağlar Abi, 1 yıllık taahüt verirsen her ay 17 dolarese gelen parayı bi' seferde alacak senden. Ama 20 dolares verip 1 ay / 100 kredi kullanıp da bırakabilirsin (eğer 100 kredi işini görüyorsa) şu usd verme işi harici sevdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Eskiden ftp (frontpage) vardı. onunla yapardım. O basit bir programdı. Şimdi yapay zeka.. Bir çok site var, hepsi de yapay ilerliyor ama hepsi de kendi domain veya hostingine yönlendiriyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: hepsi de kendi domain veya hostingine yönlendiriyor. Datacenter'ımız klimalıdır efendim. Üst kat aile salonudur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Datacenter'ımız klimalıdır efendim. Üst kat aile salonudur. Faturalar soğuk Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce https://www.instagram.com/p/DRZKekZjOYX/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce şimdi bu ai ler araba bile tamir ediyorsa asıl işleri olan site tasrımını da kolayca yapar yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts