İçeriğe Yönlendir

Web Sayfası İçin Destek Talebi

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

b12?

hangi aı link alalım 

link yok adam lokal developer oldu. vahiy indi. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

bie vakit php ve html ile çok fazla site yaptım. 10 seneden fazla ayrı kalınca her şey uçtu. aylar önce wordpress temelli bir site yapmaya başladım, kapak logosu ve about me'de kaldı :D sürekli mail atıyor site bana otomatik olarak tamamla beni diye ama uğraşamıyorum. yapay zekanın yerleştireceği kaynak kodlardan çekindiğim için askıda kalıyor o kısım da. 
az önce ofis 365 lisanslarına baktım, abovv ne olmuş öyle. daha sene başında 1400 liraya almıştım 1 yıllık 5 kullanıcı lisansını. yıllık 4900 lira nedir :( 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Deniz Kom yazdı:

bie vakit php ve html ile çok fazla site yaptım. 10 seneden fazla ayrı kalınca her şey uçtu. aylar önce wordpress temelli bir site yapmaya başladım, kapak logosu ve about me'de kaldı :D sürekli mail atıyor site bana otomatik olarak tamamla beni diye ama uğraşamıyorum. yapay zekanın yerleştireceği kaynak kodlardan çekindiğim için askıda kalıyor o kısım da. 
az önce ofis 365 lisanslarına baktım, abovv ne olmuş öyle. daha sene başında 1400 liraya almıştım 1 yıllık 5 kullanıcı lisansını. yıllık 4900 lira nedir :( 

Kampanyaları takip et ben yakalayınca hemen alıp, mevcut olana ekliyorum.

Onu da sırft onedrive için alıyorum bütün foto albümüm video albümüm orda :) 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bende böyle bi site çıktı?

Sansür

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Bende böyle bi site çıktı?

Sansür  

F5 yap len. 

Çağlar Bayur yazdı:

bu ne hız

chatgpt ;)

Eski siteyi gösterdim, bunu güncelle dedim. Yapıp verdi :)

Tabi ki bu kadar kolay değil, ama çok güzel çalıştı, bazen kafası karışıyor. Özellikle iki işlem verdiğinde bocalıyor bozuyor. Püf noktası; yapması gerekenleri tek tek söyle

Bu arada her zamanki gibi, balık vermeyip balık tutmayı öğreten Mehmet Göktürk hocama sonsuz teşekkürler. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...