Mehmet Göktürk Pazartesi 11:54 Paylaş Pazartesi 11:54 Çağlar Bayur yazdı: b12? hangi aı link alalım link yok adam lokal developer oldu. vahiy indi. 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Pazartesi 12:18 Paylaş Pazartesi 12:18 bie vakit php ve html ile çok fazla site yaptım. 10 seneden fazla ayrı kalınca her şey uçtu. aylar önce wordpress temelli bir site yapmaya başladım, kapak logosu ve about me'de kaldı sürekli mail atıyor site bana otomatik olarak tamamla beni diye ama uğraşamıyorum. yapay zekanın yerleştireceği kaynak kodlardan çekindiğim için askıda kalıyor o kısım da. az önce ofis 365 lisanslarına baktım, abovv ne olmuş öyle. daha sene başında 1400 liraya almıştım 1 yıllık 5 kullanıcı lisansını. yıllık 4900 lira nedir 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:07 Paylaş Pazartesi 13:07 sorsan çip sıkıntılı zam yaptık derler Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Pazartesi 16:54 Paylaş Pazartesi 16:54 Deniz Kom yazdı: bie vakit php ve html ile çok fazla site yaptım. 10 seneden fazla ayrı kalınca her şey uçtu. aylar önce wordpress temelli bir site yapmaya başladım, kapak logosu ve about me'de kaldı sürekli mail atıyor site bana otomatik olarak tamamla beni diye ama uğraşamıyorum. yapay zekanın yerleştireceği kaynak kodlardan çekindiğim için askıda kalıyor o kısım da. az önce ofis 365 lisanslarına baktım, abovv ne olmuş öyle. daha sene başında 1400 liraya almıştım 1 yıllık 5 kullanıcı lisansını. yıllık 4900 lira nedir Kampanyaları takip et ben yakalayınca hemen alıp, mevcut olana ekliyorum. Onu da sırft onedrive için alıyorum bütün foto albümüm video albümüm orda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce https://www.efdalsigorta.com/ O iş tamam 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Bende böyle bi site çıktı? Sansür F5 yap len. Çağlar Bayur yazdı: bu ne hız chatgpt Eski siteyi gösterdim, bunu güncelle dedim. Yapıp verdi Tabi ki bu kadar kolay değil, ama çok güzel çalıştı, bazen kafası karışıyor. Özellikle iki işlem verdiğinde bocalıyor bozuyor. Püf noktası; yapması gerekenleri tek tek söyle Bu arada her zamanki gibi, balık vermeyip balık tutmayı öğreten Mehmet Göktürk hocama sonsuz teşekkürler. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts