Fevzi Göktaş Pazartesi 20:01 Paylaş Pazartesi 20:01 Selam. Sağ aynam bir açılıyor, bir açılmıyor; az açılıyor, tam kapanıyor kafasına göre yani...Ben de motoru ve dişlisi bozulmuştur diye çıkma motor aldım. Şansımı denemek istedim. Ama hiç bir bilgim yok. Sorum şu; 1- Ayna, kaportadan çıkartılıpda mı motor değişimi yapılacak? Yoksa üzerinde mi değişimi yapılacak 2- Konu hakkında hiç video bulamadım. Link verebilecek biri ya da adım adım tarif edebilecek biri var mıdır? Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Dün saat 05:53 Paylaş Dün saat 05:53 (düzenlendi) Dişli sıyırmıştır muhtemelen, sökme takma videosu YouTube da belki vardır.Dişliyi 3d yazıcılarda yapabiliyorlar. Yeni ayna aldıysanız doğrudan değiştirin aynayı, tırnaklara dikkat edin.Hiç sökmediyseniz ve eliniz yatkın değilse kendiniz hiç bulaşmayın derim. Dün saat 05:55 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 07:07 Paylaş Dün saat 07:07 Aynayı söküp eve alın en azından 1-2 saat sürer. 3-4 tane ceed dişlisi değiştirdiğim için az buçuk tecrübe ettim. Acele etmeyin, kapakların tırnaklarını vs kırmamaya özen gösterin. Çekince gelmeyen yerleri aşırı zorlamayın vida vardır biyerinde kırılmasın. Plastik trim sökme aparatları çok faydalı olur. Aynayı sökün, ayna camını sökün, arkasındaki 2 adet ısıtma kablosunu sökün, ayna montaj vidaları ortaya çıkacaktır. Bi paket de ıslak mendil olsun yanınızda çamurunu vs temizlersiniz söktükçe. Şimdiden kolay gelsin Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Eyvallah Köksal Yılmaz yazdı: Aynayı söküp eve alın en azından 1-2 saat sürer. 3-4 tane ceed dişlisi değiştirdiğim için az buçuk tecrübe ettim. Acele etmeyin, kapakların tırnaklarını vs kırmamaya özen gösterin. Çekince gelmeyen yerleri aşırı zorlamayın vida vardır biyerinde kırılmasın. Plastik trim sökme aparatları çok faydalı olur. Aynayı sökün, ayna camını sökün, arkasındaki 2 adet ısıtma kablosunu sökün, ayna montaj vidaları ortaya çıkacaktır. Bi paket de ıslak mendil olsun yanınızda çamurunu vs temizlersiniz söktükçe. Şimdiden kolay gelsin İnstagramda yakıp oto ayna diye bir.şahısa sordum üstünde değiştiriyoruz dedi. Sökmek mi iyi aynayı yoksa üstünde mi bilemedim. Teşekkürler cevap için 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fevzi Göktaş yazdı: Eyvallah İnstagramda yakıp oto ayna diye bir.şahısa sordum üstünde değiştiriyoruz dedi. Sökmek mi iyi aynayı yoksa üstünde mi bilemedim. Teşekkürler cevap için Sürekli yaptıkları için olabilir, ben aynaya kırk takla attırdığım için üzerinde çok zorlanırım. 3 vida 1 kablo soketi tutuyor, onun için eğilip bükülmeye değmez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce tecrübe yok ise araç üstünde bu işe girerseniz boyaya birşeyler düşürüp zarar verebilirsiniz, ayna camını çıakrıp takması en kritik nokta çatlayabilir de Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Sürekli yaptıkları için olabilir, ben aynaya kırk takla attırdığım için üzerinde çok zorlanırım. 3 vida 1 kablo soketi tutuyor, onun için eğilip bükülmeye değmez. Çağlar Bayur yazdı: tecrübe yok ise araç üstünde bu işe girerseniz boyaya birşeyler düşürüp zarar verebilirsiniz, ayna camını çıakrıp takması en kritik nokta çatlayabilir de Teşekkürler. Aynayı geri kaportaya takarken herhangi bir silikon falan sürülmesi gerekir mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sakın silikon falan sürmeyin çıkardığınız gibi takın. 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Sakın silikon falan sürmeyin çıkardığınız gibi takın. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Aynen Mustafa abinin dediği gibi direkt takılır, contası vs varsa üzerinde görürsünüz. Benim çalışmadan bir kare Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Aynen Mustafa abinin dediği gibi direkt takılır, contası vs varsa üzerinde görürsünüz. Benim çalışmadan bir kare Eyvallah. Tamir Videosu çekseydiniz keşke Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Fevzi Göktaş yazdı: Eyvallah. Tamir Videosu çekseydiniz keşke Bu videodan faydalandım https://youtu.be/_OymCAeQ1Go?si=cpDrA8uY1xIHwt3n Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Bu videodan faydalandım https://youtu.be/_OymCAeQ1Go?si=cpDrA8uY1xIHwt3n İlginiz için çok sağolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts