Fevzi Göktaş Pazartesi 20:01 Paylaş Pazartesi 20:01 Selam. Sağ aynam bir açılıyor, bir açılmıyor; az açılıyor, tam kapanıyor kafasına göre yani...Ben de motoru ve dişlisi bozulmuştur diye çıkma motor aldım. Şansımı denemek istedim. Ama hiç bir bilgim yok. Sorum şu; 1- Ayna, kaportadan çıkartılıpda mı motor değişimi yapılacak? Yoksa üzerinde mi değişimi yapılacak 2- Konu hakkında hiç video bulamadım. Link verebilecek biri ya da adım adım tarif edebilecek biri var mıdır? Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Salı 05:53 Paylaş Salı 05:53 (düzenlendi) Dişli sıyırmıştır muhtemelen, sökme takma videosu YouTube da belki vardır.Dişliyi 3d yazıcılarda yapabiliyorlar. Yeni ayna aldıysanız doğrudan değiştirin aynayı, tırnaklara dikkat edin.Hiç sökmediyseniz ve eliniz yatkın değilse kendiniz hiç bulaşmayın derim. Salı 05:55 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 07:07 Paylaş Salı 07:07 Aynayı söküp eve alın en azından 1-2 saat sürer. 3-4 tane ceed dişlisi değiştirdiğim için az buçuk tecrübe ettim. Acele etmeyin, kapakların tırnaklarını vs kırmamaya özen gösterin. Çekince gelmeyen yerleri aşırı zorlamayın vida vardır biyerinde kırılmasın. Plastik trim sökme aparatları çok faydalı olur. Aynayı sökün, ayna camını sökün, arkasındaki 2 adet ısıtma kablosunu sökün, ayna montaj vidaları ortaya çıkacaktır. Bi paket de ıslak mendil olsun yanınızda çamurunu vs temizlersiniz söktükçe. Şimdiden kolay gelsin Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş Salı 15:37 Yazar Paylaş Salı 15:37 Eyvallah Köksal Yılmaz yazdı: Aynayı söküp eve alın en azından 1-2 saat sürer. 3-4 tane ceed dişlisi değiştirdiğim için az buçuk tecrübe ettim. Acele etmeyin, kapakların tırnaklarını vs kırmamaya özen gösterin. Çekince gelmeyen yerleri aşırı zorlamayın vida vardır biyerinde kırılmasın. Plastik trim sökme aparatları çok faydalı olur. Aynayı sökün, ayna camını sökün, arkasındaki 2 adet ısıtma kablosunu sökün, ayna montaj vidaları ortaya çıkacaktır. Bi paket de ıslak mendil olsun yanınızda çamurunu vs temizlersiniz söktükçe. Şimdiden kolay gelsin İnstagramda yakıp oto ayna diye bir.şahısa sordum üstünde değiştiriyoruz dedi. Sökmek mi iyi aynayı yoksa üstünde mi bilemedim. Teşekkürler cevap için 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 15:40 Paylaş Salı 15:40 Fevzi Göktaş yazdı: Eyvallah İnstagramda yakıp oto ayna diye bir.şahısa sordum üstünde değiştiriyoruz dedi. Sökmek mi iyi aynayı yoksa üstünde mi bilemedim. Teşekkürler cevap için Sürekli yaptıkları için olabilir, ben aynaya kırk takla attırdığım için üzerinde çok zorlanırım. 3 vida 1 kablo soketi tutuyor, onun için eğilip bükülmeye değmez. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 15:56 Paylaş Salı 15:56 tecrübe yok ise araç üstünde bu işe girerseniz boyaya birşeyler düşürüp zarar verebilirsiniz, ayna camını çıakrıp takması en kritik nokta çatlayabilir de Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş Salı 16:34 Yazar Paylaş Salı 16:34 Köksal Yılmaz yazdı: Sürekli yaptıkları için olabilir, ben aynaya kırk takla attırdığım için üzerinde çok zorlanırım. 3 vida 1 kablo soketi tutuyor, onun için eğilip bükülmeye değmez. Çağlar Bayur yazdı: tecrübe yok ise araç üstünde bu işe girerseniz boyaya birşeyler düşürüp zarar verebilirsiniz, ayna camını çıakrıp takması en kritik nokta çatlayabilir de Teşekkürler. Aynayı geri kaportaya takarken herhangi bir silikon falan sürülmesi gerekir mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Salı 16:44 Paylaş Salı 16:44 Sakın silikon falan sürmeyin çıkardığınız gibi takın. 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş Salı 17:22 Yazar Paylaş Salı 17:22 Mustafa Yanar yazdı: Sakın silikon falan sürmeyin çıkardığınız gibi takın. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 18:33 Paylaş Salı 18:33 Aynen Mustafa abinin dediği gibi direkt takılır, contası vs varsa üzerinde görürsünüz. Benim çalışmadan bir kare 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş Salı 18:54 Yazar Paylaş Salı 18:54 Köksal Yılmaz yazdı: Aynen Mustafa abinin dediği gibi direkt takılır, contası vs varsa üzerinde görürsünüz. Benim çalışmadan bir kare Eyvallah. Tamir Videosu çekseydiniz keşke Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 19:07 Paylaş Salı 19:07 Fevzi Göktaş yazdı: Eyvallah. Tamir Videosu çekseydiniz keşke Bu videodan faydalandım https://youtu.be/_OymCAeQ1Go?si=cpDrA8uY1xIHwt3n Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş Çarşamba 07:29 Yazar Paylaş Çarşamba 07:29 Köksal Yılmaz yazdı: Bu videodan faydalandım https://youtu.be/_OymCAeQ1Go?si=cpDrA8uY1xIHwt3n İlginiz için çok sağolun 1 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fevzi Göktaş yazdı: İlginiz için çok sağolun Yayın üstündeki siyah şey nasıl çıkacak yardım eder misin. Motor orada değil mi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bastırıp çeviriyorsunuz.tırnaktan kurtuluyor.boru şeklinde videolarda var Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Bastırıp çeviriyorsunuz.tırnaktan kurtuluyor.boru şeklinde El ile sekme pensesi falan mı Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yayın amacı boru gibi olan parçayı yukarıda tutmak boru gibi olan o parçanın üstünden bastırınca yay kısalıyor boru da aşağı doğru gidiyor aşağı doğru gidince boru çevireceksin tırnaklarından kurtarınca çıkıyor. Benim videoda izlediğim o şekilde sonradan gösteriyor tırnakları. Üzerine bastırıp aşağı doğru indirip çeviriyorsun Bence videoyu detaylı bir şekilde büyük ekranda izleyin Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Yanar yazdı: Yayın amacı boru gibi olan parçayı yukarıda tutmak boru gibi olan o parçanın üstünden bastırınca yay kısalıyor boru da aşağı doğru gidiyor aşağı doğru gidince boru çevireceksin tırnaklarından kurtarınca çıkıyor. Benim videoda izlediğim o şekilde sonradan gösteriyor tırnakları. Üzerine bastırıp aşağı doğru indirip çeviriyorsun Bence videoyu detaylı bir şekilde büyük ekranda izleyin Teşekkür ederim. Beni aştı yapamayacağım.. soketi çıkartıp sabit kullanacağım... üzüldüm Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Vazgeçmeyin hemen, sökebilen birine götürün aynayı söktürün gerisini siz halledersiniz evde.. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Vazgeçmeyin hemen, sökebilen birine götürün aynayı söktürün gerisini siz halledersiniz evde.. Ustalara bir şey denilmiyor ki Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Fevzi Göktaş yazdı: Ustalara bir şey denilmiyor ki Elektrikçiye uğrasanız çıkartır verir. 100 lira uzatsanız ya almaz ya memnun olur. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 36 dakika önce Yazar Paylaş 36 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Elektrikçiye uğrasanız çıkartır verir. 100 lira uzatsanız ya almaz ya memnun olur. Anladım olabilir...teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts