BARIŞ CAN AKTÜRK 11 saat önce Paylaş 11 saat önce fiesta aracımda fren biraz yumuşak gibi geldi bana balatalar diskleri 3bin km önce değiştirdim hidrolik seviyesi normal midir , yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
BARIŞ CAN AKTÜRK 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce valla bende baktım da max min yazan bişey göremedim maalesef Yorum bağlantısı
Hakan Berk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) sanırım orta çizgiden hesaplıyor yanlış duymadıysam 8 saat önce tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fren yumuşaklığı ile seviye arasında ilişki pek yok. Eğer sistemde hava varsa, fren merkezinde veya kaliperlerde sorun varsa bu olabilir. Seviye olarak haznenin ortasındaki birleşim yerinin az üstünde max yazısı var. Ancak... max noktası yalnızca bütün balatalar değişmişse görülmeli. Aksi durumda hem balata değişimi zamanını göremezsiniz (el freni lambası yanar balata çok azalırsa) hem de balata değişiminde hidrolik taşar Yorum bağlantısı
Recommended Posts