Coşku Mert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) aracın alt yapısında hazır bulunan fakat privilege paket harici donanımlarda aracın içine elektrik tesisatı çekilmemiş durumda olan hız sabitleme/limitleme fonksiyonu için gerekli olan işlemleri uyguluyorum. bu işlemi universal veya psa tipi kol ile uygulayanlarda var fakat ben orijinale en uygun şekilde olanı tercih ettim. bunun için gerekli parçalar: direksiyon simidi (tuşlu model) airbag sargısı (tuş soketli) hız sabitleme/limitleme tuşu debriyaj switchi yedek soket ve 0,50 veya 0,75mm kablolar aktivasyon icin clip tarzi uygulama bu da islemerin bastan sona videosu: https://youtu.be/k2_nZUl1zTA?si=JyoE6pF1nGYZZhRW 4 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 13 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Eline sağlık, yine zor bir işlemi kolay göstererek yaptın 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Elinize sağlık. Nasıl koymamışlar standart olarak üzücü. Bu arada sanki kadran aydınlatmasına da bi el atmak gerekiyor gibi. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Eline sağlık, yine zor bir işlemi kolay göstererek yaptın sagol hocam 👍 Sani Gerşon yazdı: Elinize sağlık. Nasıl koymamışlar standart olarak üzücü. Bu arada sanki kadran aydınlatmasına da bi el atmak gerekiyor gibi. teşekkürler. yok onu videoda parlamasin diye en düşük isik seviyesine aldigim icin oyle 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ne denir ki.. Maşallah. Işığını bile yakmışsın. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne denir ki.. Maşallah. Işığını bile yakmışsın. teşekkürler abi. isik en basiti Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Eline sağlık senden kaçmaz böyle işler... 2 saat önce tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Eline sağlık senden kaçmaz böyle işler... teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Coşku Mert yazdı: teşekkürler abi Eren de seni takip ediyor Renocu oldu aklına bişi takılırsa Çoşku abine sor demiştim... Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Eren de seni takip ediyor Renocu oldu aklına bişi takılırsa Çoşku abine sor demiştim... evet geçenlerde yağ sormuştu Ali Darbaz yazdı: Çok kıymetli bir yükseltme. Güzel olmuş. teşekkürler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Eline sağlık, laguna piyasasını belirler olacaksın yakında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hız sabitlemeden çok hız sınırlama çok yardımcı bir fonksiyon. gaz pedal ayarı sende. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hız sabitlemeden çok hız sınırlama çok yardımcı bir fonksiyon. gaz pedal ayarı sende. yok ya kaç defa denedim hiç işime yaramadı., Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Ali Darbaz yazdı: yok ya kaç defa denedim hiç işime yaramadı., tabii bunun için bol torklu makine gerekli diye ilave mi ededlim illa? alive/ilave nasıl da benzer şeyler. 1 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Eline sağlık, laguna piyasasını belirler olacaksın yakında teşekkürler. lagunanin piyasasi hep ayni yerde yani yerlerde 😁 Çağlar Bayur yazdı: hız sabitlemeden çok hız sınırlama çok yardımcı bir fonksiyon. gaz pedal ayarı sende. hiz sabitlemeyi kendime daha yakin buldum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Coşku Mert yazdı: hiz sabitlemeyi kendime daha yakin buldum İstanbul'da, özellikle tünellerde hız sınırlama candır. Malum, ortalama hızı geçince devletimize ekstradan mali yardımda bulunmuş oluyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: tabii bunun için bol torklu makine gerekli diye ilave mi ededlim illa? alive/ilave nasıl da benzer şeyler. Hızı 80-90 km bağlayıp ara sollamalarda gaza basar işim bitince ayağımı gazdan çeker tekrar 80 90 hıza neyse düşer. Miss Yorum bağlantısı
Recommended Posts