Coşku Mert 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Metin Akbal yazdı: Seviyorum bu işleri biz şu an anca lamba 😅 10+ yaş bi arabaya gecmen lazım hocam 😃 Ali Darbaz yazdı: Forumun Rusları keşfetmesi iyi oldu . Nerede ne zaman bir sorun yaşasak her çözümü ruslarda bulabiliyoruz adamlar her şeyi paylaşıyor kendi arabalarını tamir etmekte ustalar onlar da bizim gibi fakir olduğu için servise para ödemek istemiyorlar elleriyle bu işi yaptım ne varsa emekçi de var zaten öyle gercekten. icinden çıkamadığım hangi sorun olsa cozumu orada buldum 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: onlar da bizim gibi fakir olduğu için bu dehşet bilgi kannaatine nasıl vardın hangi istisad yöntemi kullanıldı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu dehşet bilgi kannaatine nasıl vardın hangi istisad yöntemi kullanıldı? Kendime yakın gördüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kendime yakın gördüm o kalitatif analiz, iktisad ise kantitatif analiz kullanır, sizin erken emekliliğe zorlanan bir ceo vardı çok severdi o https://tr.wikipedia.org/wiki/Satın_alma_gücü_paritelerine_göre_ülkeler_listesi rusya gsyih kaç diyor bu matematiksel analiz yöntemi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o kalitatif analiz, iktisad ise kantitatif analiz kullanır, sizin erken emekliliğe zorlanan bir ceo vardı çok severdi o https://tr.wikipedia.org/wiki/Satın_alma_gücü_paritelerine_göre_ülkeler_listesi rusya gsyih kaç diyor bu matematiksel analiz yöntemi? Doğuş otomotiv genel müdürlükdeki öğle yemeği, ford otosan ve otokoç da sunulan yemekden 3 kat daha leziz ve doyurucu. Ama holdingdeki öğle yemeği aman Yarabbi resmen açık büfe gibi. Keşke ordan sık sık arıza gelse diyorum bazen. Ama son 3 yıldır da arıza gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Erman Uzun yazdı: Çok başarılı her zamanki gibi sagol hocam 👍 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: 1 yemek için 3 yılı mı saydınız Uzun süredir Arıza çıkmıyor, yoksa Nakkaş tepenin IT senmisin. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Uzun süredir Arıza çıkmıyor, yoksa Nakkaş tepenin IT senmisin. Yok ama, yemek köpeğiniz olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Yok ama, yemek köpeğiniz olsun Sizi Beyoğlundasınız , şöyle ataşehir Water Garden karşısında Nida Küle Küzey güney ofislerine taşındığınızda Affetmem gelirdim. Orada starbusk ofisler var. Ofislerin içine starbusk mı yapmışlar yoksa ofislerle kombinmi yapmışlar bilemedim. Gördüğüm en ilginç ofislere sahipler. Bir çok yeni startup firmalar burada toplamışlar. 10 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: startup firmalar startuplardan 5 yıl sonraya dayanan proceler % kaçtır istatistik var mı acaba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: startuplardan 5 yıl sonraya dayanan proceler % kaçtır istatistik var mı acaba Benim takip ettiğim ve sahibi ile tanıştığım, https://www.blitztech.com.tr/ var mesela. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlk yaygınlaşmaya başladığı zamanlar hiz sabitleme sistemi, çok önemli degil olmasada olur derdim. Ne zaman aktif kullanmaya başladım artık araç bakarken ilk baktığım özelliklerden biri oluyor 😀 Bu sınıf bir araçta olmaması buyuk bir eksiklikti güzel uygulama olmus 👍 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Uğur Kamil yazdı: İlk yaygınlaşmaya başladığı zamanlar hiz sabitleme sistemi, çok önemli degil olmasada olur derdim. Ne zaman aktif kullanmaya başladım artık araç bakarken ilk baktığım özelliklerden biri oluyor 😀 Bu sınıf bir araçta olmaması buyuk bir eksiklikti güzel uygulama olmus 👍 teşekkürler. oyle gerçekten keşke daha onceden yapsaymisim diyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts