Talha Burak Ertem 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Herkese merhabalar. Aracım 2017 Sport insignia. Aldığımdan beri göstergeler standart şekilde ışıksız bir haldeydi (ışıksızdan kastım göstergeler üzerinde herhangi bir renk vs yoktu). İnternette çoğu aynı arabada göstergeler üzerinde mavi ışık yanıyorken ve sağ kadran yanında da hızlanma ve frenleme (acceleration- brake) yazısıyla çıkıyordu. Geçen cumartesi akü bitmesinden kaynaklı takviye yapılığında kendiliğinden mavi ışıklı panel çıktı, araba ile 100km yol yaptığımda da bu durum değişmedi. Ancak stop ettikten sonra işim bitip araca geldiğimde tekrar çalıştırdığımda eskisi gibi ışıksız bir hale döndü. Merakımdan ve göz zevkinden dolayı o Mavi ışıklı panelin nasıl çıktığı ile ilgili bir fikri olan, bilmediğim bir ayarı varsa ve ordan yapılıyorsa yardımcı olabilecek var mıdır? Ayrıca kullandıkları teybin modeliyle mi alakalı bilemiyorum yine çoğu araçta teyp üzerinde navigasyon da çıkıyor, malesef bende o da yok. Ayrı ayarı varsa ya da yazılım mı atılması gerekir bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Klasik Opel mi diyelim Gizli özellik olarak açılabiliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts