İçeriğe Yönlendir

Ford Scorpio 1990 2.0 Dohc Benzin Enjektör

Batuhan Yılmaztürk

Recommended Posts

Batuhan Yılmaztürk

Ford scorpio 1990 2.0 dohc benzin enjektörleri , nereden bulabilirim (Sierra 2.0 dohc olanla aynı motora sahip )

AISelect_20251210_175334_Google.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tayfun Aydın yazdı:

Geçenlerde bu fiyatlarda Amazon siparişim geri döndü. Alırken mutlaka sorun hocam..

gümrükte mi kaldı

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

gümrükte mi kaldı

Çağlar hocam Amazon önce kargoya verdi hatta bir kaç yer dolaştı sonra Türkiye yasaları gereği gönderirsek sıkıntı yaşarsınız benzeri bir mail geldi ve 3 gün içinde iptal oldu ürün.. Ücretini iade aldım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tayfun Aydın yazdı:

Çağlar hocam Amazon önce kargoya verdi hatta bir kaç yer dolaştı sonra Türkiye yasaları gereği gönderirsek sıkıntı yaşarsınız benzeri bir mail geldi ve 3 gün içinde iptal oldu ürün.. Ücretini iade aldım.

ürün ne idi merak ettim yedek parça mı 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tayfun Aydın yazdı:

bazı ürünlerin oyuncak kategorisnde gümreüklenip sıkıntı çıkardığını duymuştum acaba bunda da olmuş olabilir mi diye düşündüm. artık bunu da mı getirtemeyeceğiz yahu

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Benzerini 500 TL gibi bir rakama İzmit'te  ceyyıl adlı mağazadan almıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

bazı ürünlerin oyuncak kategorisnde gümreüklenip sıkıntı çıkardığını duymuştum acaba bunda da olmuş olabilir mi diye düşündüm. artık bunu da mı getirtemeyeceğiz yahu

Hocam ben çok da fark etmemiştim yurt dışı olduğunu ancak hanım alalım geç gelsin önemli değil deyince denemek istedim. Maalesef dediğim gibi gümrük nedeniyle olmadı..

tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...