Özgür ÇETİNKAYA Dün saat 18:46 Paylaş Dün saat 18:46 Merhaba, Tasarım olarak çok beğendiğim bir araç olarak yağlı kayış vakasından sonra takibi bıraktım. Bu zincir olayı hangi yıldan itibaren başladı. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? İyi forumlar... Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın Dün saat 19:13 Paylaş Dün saat 19:13 Geçenlerde peugeot opel citroen satan bayii ye gitmiştik. Üst gurup araçlarda 2023 den itibaren dedi. Corsa larda da bu yıldan itibaren kullanılacak dedi yanlış anlamadıysam. Corsa öyleyse 208 de öyle olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Tayfun Aydın yazdı: Geçenlerde peugeot opel citroen satan bayii ye gitmiştik. Üst gurup araçlarda 2023 den itibaren dedi. Corsa larda da bu yıldan itibaren kullanılacak dedi yanlış anlamadıysam. Corsa öyleyse 208 den öyle olabilir.. Tasarım olarak çok beğendiğim bir araç. Bana göre ne polo ne Clio 208 tek derdim ama aradan geçen bunca zamana kadar halen çözülmesi gerçekten tuhaf Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hibrit modeller hariç tüm 1.2 purtech motorlar yağlı kayış.50.000 km de triyer değişirim derseniz sorunsuz kullanılabilir.Koyulacak yağında spesifikasyonları karşılayan yağ olması lazım.Bende kullandım o motoru ve kayış yüzünden biraz masraf yaptım malesef. Ama genel olarak kayış harici güzel motordur sorun çıkartmaz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Arkadaş 2025 Corsa 1.2T aldı triger zincirli dendi. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) 1.2 Puretech motorlar için https://www.sozcu.com.tr/otomobillerde-garanti-suresi-yeniden-duzenlendi-sure-10-yil-ve-180-bin-km-ye-cikti-p270118 14 saat önce tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ahmet Türedi yazdı: Hibrit modeller hariç tüm 1.2 purtech motorlar yağlı kayış.50.000 km de triyer değişirim derseniz sorunsuz kullanılabilir.Koyulacak yağında spesifikasyonları karşılayan yağ olması lazım.Bende kullandım o motoru ve kayış yüzünden biraz masraf yaptım malesef. Ama genel olarak kayış harici güzel motordur sorun çıkartmaz. motoru güzel sınıfına göre performanslı araç ( biraz dar ve bagaj küçük) ama yıl 2025 ki bu olay 2023 modellerde bile olmamalı idi Metin Akbal yazdı: Arkadaş 2025 Corsa 1.2T aldı triger zincirli dendi. konuyu açtıktan sonra bende araştırdım 136hp yani hibritlerde yok deniliyor 208 de hibrit var mı onuda göremedim sarı sitede Yorum bağlantısı
Emrah Altun 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Adem Kazıl yazdı: 1.2 Puretech motorlar için https://www.sozcu.com.tr/otomobillerde-garanti-suresi-yeniden-duzenlendi-sure-10-yil-ve-180-bin-km-ye-cikti-p270118 Sadece Avrupa'da ülkemizde böyle bir uygulama başlamadı diye okudum. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emrah Altun yazdı: Sadece Avrupa'da ülkemizde böyle bir uygulama başlamadı diye okudum. bizde başlamış avrupalılara tazminat ödüyorlarmış bizde sadece garanti yi 10 yıl 180 bin km ile sınırlamışlar ama şartlarıda var tabi servis bakımlı olmak veya tse belgeli yerlerde günü gününe bakımlarını yaptırmış olmak. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emrah Altun yazdı: Sadece Avrupa'da ülkemizde böyle bir uygulama başlamadı diye okudum. https://www.peugeot.com.tr/satis-sonrasi/mobilite-cozumleri-ve-sozlesmeler/1.2_puretech_motorlari_garanti_uzatimi.html Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Metin Akbal yazdı: Arkadaş 2025 Corsa 1.2T aldı triger zincirli dendi. Hibrit modelini aldıysa doğru ama direk benzinli model ise yağlı kayış var. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hibrit modeller dışındakiler yağlı kayış 1.2 psa grubu motorlarda. Kaliteli yağ kullanıp 2 bakımda bir trter sökülüp yağ pompasi filtresi temizlenir trigerde 50 bin civarı değiştirilirse yağlı Kayış'tan yanada sorun yaşanmaz ama fazladan bakım baliyeti demek onuda geçtim 2. Elde bu durumu bilenler sizin nasil araca baktığınınıza emin olamiycagi için serviste yapilmamissa islemler hep bir tereddüt icinde olcak buda satışı zorlaştırır gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts