Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: araba ne model anlamadım valla lem bundan 1 ay kullandın ya sen güzel seçim olmuş tam kıvamında bir model bu 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, sonunda parayı kabul etmişler 3D paspas iş görüyor sanıyorum, ben de baksam iyi olacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçen sene finlandiyada eksi 30 derecede bir hafta çivili lastikle kullandım mükemmel araç 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Gökhan Tuna yazdı: Bu arada Sahler marka paspasları taktım; Tiguan'a aldığım Rizline'dan daha iyi çünkü onda arka paspasların ortasına şaf tüneli üzerine koyulan parçanın çıtçıtları yok; düşüp kayıp beni sinir ediyordu. Bunda var, büyük rahatlıkmış; ancak zaman içerisinde kopar mı oradan göreceğiz. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kuzunuz. Rizline gerçekten iyi marka ama Sahler’in ondan daha iyi olduğu kesin. Ne var ki o arkadaki çıt çıtlar kopmasa da çıkıyor ve ortadaki parça yine sağda solda geziyor. Tabi bizim patron (10) arkada ne ne eziyetler ediyordur ona bilemiyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Şimdi Paylaş Şimdi Çağlar Bayur yazdı: lem bundan 1 ay kullandın ya sen güzel seçim olmuş tam kıvamında bir model bu Haaa! Mazda cx5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts