İçeriğe Yönlendir

Kirli Beyaz Kuzuyu Teslim Aldım

Gökhan Tuna

Recommended Posts

İnan Çınar
Mehmet Ozyurek yazdı:

Benim iki arabadaki paspaslar da rizline ve arka paspaslar tek parça. 

Neden seninkini 3 parça yapmışlar. Kesin başka modeli uydurmuşlardır :)

Havuzlu paspaslar harika bir buluş, acayip işe yarıyor. 

Hatta işi abartıp 9D kullanan Alpay adında üyelerimiz de var.. @Alpay Sumer :)

Abi rizline aldım c Max a. Arkalar 2 parça bende de. Şaft üstü ile bir taraf bitişik, diğer taraf tek parça. 

Rizline ön şoför tarafı ayak dayama arka yüksekliğini tam ölçememisler. Debriyaja basınca sürtme yapıyor. Araca özel diye güvendim geç denedim. İade süresini geçirdim.  Tam oturmayinca ben de kestim sinirle ama düzgün kesemedim. Bir ara tekrar bakacağım. 

Fiestada sahler var. Tam oturuyor ön arka havuzlu parçalar. Ondaki sorun da şaft üstü plastik tırnaklı geçme şeklinde arka 3 parça. Şaft üstü parça çok kolay çıkıyor. Ön koltuk altında bir yerlerde şimdi 😂 
Alttan yapıştıracağım bir ara. 3.5 senedir yapacağım bir ara derken.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı olsun :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun. tekeri düz bassın....

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Bazi araclarda gormeye basladigim on yolcu koltugunda isofix Taigo'da da mevcutmus:

isofix.jpeg.ebc9ffd0243e32adfd910138021adb49.jpeg

Kolcak yukseltici geldi; aslinda duz duruyor da ben yamuk cekmisim gibi:

kolcak.jpeg.b9027a6b08b3580e272bfcb7385bf9c5.jpeg

Iceride, tavanda, kapilarin hic birinin uzerinde tutamac yok, elbise vs asacak basit bir parca var direkte sadece; gorunce bir saydirdim; bazi insanlar arabadan inerken falan cok kullaniyor onu.

Simdi sirada arac ici on/arka kameralar alip taktirmak var; Tiguan'a 70mai almistim; memnunum; bakalim. Bu arada Sariyer'den kalkip Ayestore Kocaeli'ye gitmistim, tertemiz bir iscilikti; gene o taraflara gidip taktirabilirim; forumun genc ve karizmatik celebrity'lerine supriz yapabilirim :)

tutamac.jpeg.7b7b16526d6dc9970189869ffbf285d8.jpeg

• Beğen 5
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

forumun genc ve karizmatik celebrity'lerine supriz yapabilirim :)

Servet var bi. ona dedin galiba :)

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Ozyurek yazdı:

Servet var bi. ona dedin galiba :)

Birden fazla celebrity'den bahsettim Mehmet Abi neden uzerine hic alinmiyorsun; mutevazi olmana gerek yok :) :nazar:

Servet Abi olur, sen olursun, Mehmet Hocam olur; belki Caglar Abi de denk gelir 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Coupe suv diye o tutamakları yok demişlerdi. T-Cross a bakmak lazım yuvası var mı diye.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Akbal yazdı:

Coupe suv diye o tutamakları yok demişlerdi. T-Cross a bakmak lazım yuvası var mı diye.

2016 Fiestada takmamışlardı sadece maliyet.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Gökhan Tuna yazdı:

Özellikle arka camlara film düşünüyorum

Çok büyük ihtiyaç. Arabanın çehresi değişiyor. Arka taraf koyu, ön taraf açık yapmıştım gayet güzel olmuştu. (numara bilmem önler, açık arkalar en koyu değil de işte koyu)

Arka bagaj kapağına çok zor çekiyorlar iyi bir usta şart bu arada. 

Çamurlu çok yakışıklı oluyor :) 

hayırlı olsun tekrardan

image.png.47b736ffcbc1ee27a84053f87786d6bd.png

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Hayırlı uğurlu olsun Gökhan hocam tekerine daş değmesin :nazar: 2 ay önce babama almıştık life mı jantlar style paket mi kaça maloldu

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Metin Akbal yazdı:

Yanlış görmediysem abisi Q3 Sportbacklerde var :biggrin:

Erkam Elma yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun Gökhan hocam tekerine daş değmesin :nazar: 2 ay önce babama almıştık life mı jantlar style paket mi kaça maloldu

Life, 17" Jant, ACC falan bir kaç ıvır zıvır 1691K TL

Onur Demir yazdı:

Çok büyük ihtiyaç. Arabanın çehresi değişiyor. Arka taraf koyu, ön taraf açık yapmıştım gayet güzel olmuştu. (numara bilmem önler, açık arkalar en koyu değil de işte koyu)

Arka bagaj kapağına çok zor çekiyorlar iyi bir usta şart bu arada. 

Çamurlu çok yakışıklı oluyor :) 

hayırlı olsun tekrardan

Kesinlikle çaurlu güzel durmuş, cam film yaptırırsam burada Llumar Maslak'ta Osman Bey var, ekibi iyi iş yapıyor, param olunca ona yaptıracağım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güzel bir anlatım ve yaşanmışlıktan sonra yine VW'e dönüş olmuş, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Birden fazla celebrity'den bahsettim Mehmet Abi neden uzerine hic alinmiyorsun; mutevazi olmana gerek yok :) :nazar:

Servet Abi olur, sen olursun, Mehmet Hocam olur; belki Caglar Abi de denk gelir 

Her zaman beklerim kardeşim. 

Mutluluk duyarım.. gel sen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Ali Darbaz yazdı:

Hocam ilk işe gidiş geliş yakıt tükeyimi ne çıktı

Daha işe gitmedim (bu perşembe ve cuma gideceğim), kıyamadım kuzuya, kısa mesafelerde 7-8 arasında gezinip duruyor; ancak Tiguan'dan sonra kullanım şeklimi değiştirmem gerekti; bunda gitmesi için gaza basmam gerekiyor (doğal olarak) ama Tiguan'da o kadar gerekmiyordu gibi geldi bana. 

Bu arada geri görüş kamerasının kılavuz çizgilerinin direksiyona göre dönmediğini farkettim, bir küfür daha ettim VW'e :bambam: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet Ozyurek yazdı:

Hatta işi abartıp 9D kullanan Alpay adında üyelerimiz de var.. @Alpay Sumer :)

Öyle olmazsa eldeki gofret yere düsünce alıp yiyemezdik 🤪  

Hayırlı uğurlu olsun 🧿 

Kazasız belasız.. 

Mesajları simdilik okuyamadan yazıyorum, genis vakit detaylı okuyacagım.

Tiguan gittimi, gitmeden mi geldi? 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Alpay Sumer yazdı:

Öyle olmazsa eldeki gofret yere düsünce alıp yiyemezdik 🤪  

Hayırlı uğurlu olsun 🧿 

Kazasız belasız.. 

Mesajları simdilik okuyamadan yazıyorum, genis vakit detaylı okuyacagım.

Tiguan gittimi, gitmeden mi geldi? 

Tiguan hanimda; araba kullandigimiz gunlerimiz cok cakismaya baslayinca, cocuklarin da programlari ayri ayri olmaya yuz tutunca bir cilginlik yaptik :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Gökhan Tuna yazdı:

Daha işe gitmedim (bu perşembe ve cuma gideceğim), kıyamadım kuzuya, kısa mesafelerde 7-8 arasında gezinip duruyor; ancak Tiguan'dan sonra kullanım şeklimi değiştirmem gerekti; bunda gitmesi için gaza basmam gerekiyor (doğal olarak) ama Tiguan'da o kadar gerekmiyordu gibi geldi bana. 

Bu arada geri görüş kamerasının kılavuz çizgilerinin direksiyona göre dönmediğini farkettim, bir küfür daha ettim VW'e :bambam: 

Hyundai i20 geri vites takılınca geri kamerasında direksiyon hareketi ile ekrandaki grafik üzerinde klavuz çizginin dönmesi var. Çokta işe yarıyor. Yani senin çok iyi anlıyorum. Hatta i20 iki tane üst üste çizgisel klavuz var. Biri sabit renkli diğeri dönüş açısına göre viraj alan gri. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...