Olkan Uğur 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 Merhaba 2000 model ford explorer v8 aracım park konumuna aldığım zaman el freni çekili olmasa da duryordu. Geçen hafif rampada aynı şekilde aracı park edip eve gittim döndüğümde araç yaklaşık 1metre kaymış duvara vurarak durmuş. Kontrol ettiğimde park konumunda çok yavaş yavaş hareket etmeye devam ediyor. Sorun nerden kaynaklı bilgisi ve tavsiyesi olan yardımcı olabilir mi Sinop ta yaşıyorum pek bilen yok bu araçları Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 Benim fikrim otomatik araçta stop ederken her kullanıcı aynı şeyi yapmıyor. Stop ederken fren vitesi boşa al el frenini çek ayağını frenden çek sonra park konumuna al. Olası arıza park kilidini yemiştir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 p de şanzımanı kitleyen meknaizma yaylı bilyalı bir düzenek şanzıman içinde, oldukça sağlam ömürlüktür ancak bir şekilde kırılmış ise parçaları da şanzımaniçine düşmüş demektir bu kısmı daha önemli. şanzıman açılmalı 2 Yorum bağlantısı
Olkan Uğur 13 Aralık 2025 Yazar Paylaş 13 Aralık 2025 Teşekkür ediyorum her şanzumancı yapabilir umarım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2025 Paylaş 13 Aralık 2025 teoride her klasik şanzıman aynıdır yapılmayacak iş olmaz ama pratikte çekinir girişmezler haklı/haksız sebebpleri çok. yalnız bu çeşit bir arıza oldukça nadirdir. diz bu olayı tekrar yaşatın arabaya yani kontrollü olarak rampada p ye alıp aracı salın bakalım ne oluyor 1 Yorum bağlantısı
Olkan Uğur 14 Aralık 2025 Yazar Paylaş 14 Aralık 2025 Dediğiz gibi rampada p konumda aracı saldım. Park devreye girdikten sonra tekere baktığımda çok yavaş hareketle devam ediyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2025 Paylaş 14 Aralık 2025 çalışır durumda vitesi manuel 2 ye alın rampa yukarı, araç aşağı kaymamalı, Yorum bağlantısı
Olkan Uğur 14 Aralık 2025 Yazar Paylaş 14 Aralık 2025 Rampada çalışır şekilde 2 vitese aldım Araç aynı şekilde geri yavaş yavaş kaymaya devam etti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2025 Paylaş 14 Aralık 2025 şanzıman içinde sorun var. ama önce tamir kitini bulmalı, bu iş ankara gibi bir şehirde anca çözülür 1 Yorum bağlantısı
Olkan Uğur 14 Aralık 2025 Yazar Paylaş 14 Aralık 2025 Durum vahim anlaşılan, çok masraflı olmaz inşallah, birde demenize göre tamir kiti işi var, Ankara veya İstanbul kime gidecek birde böyle bir durum var, satsan satılmaz atsan atılmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2025 Paylaş 14 Aralık 2025 her otomatik şanzımanda hiçbir şey yapılmasa bile açılınca değişmesi zorunlu olan conta keçe vs. vardır buna tamir kiti denir 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Cem Bilgiç 16 Aralık 2025 Çözüm Paylaş 16 Aralık 2025 Bu durum, binek araçlarda bile problem olurken, büyük hacimli bir amerikan suv'unda bu işi yapmanız, büyük bir handikap yaratacaktır elbet. Şanzıman içinde ufak bir parça, tüm aracı tutması belirli süre ancak idare eder. Ben özellikle şirket aracımda olsa şahsi aracımda olsa, D'den N'ye > El frenini çek > Frenden ayağı çek > Tekrar frene basıp P'ye al şeklide hareket ediyorum, 2 tonluk yükü küçük parçaya yüklemyelim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts