Ali YILDIZ06 15 Aralık 2025 Paylaş 15 Aralık 2025 Merhaba, forumda tartışma konuları görmüştüm, araştıran veya soracak arkadaşların işine yarayabilir kullanım kitapçığındaki motor yağı tavsiyesini ekliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 15 Aralık 2025 Paylaş 15 Aralık 2025 Ali YILDIZ06 yazdı: Merhaba, forumda tartışma konuları görmüştüm, araştıran veya soracak arkadaşların işine yarayabilir kullanım kitapçığındaki motor yağı tavsiyesini ekliyorum. bilgi için teşekkürler. Önerdiği yağ markasını söyler misiniz var ise? Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 15 Aralık 2025 Yazar Paylaş 15 Aralık 2025 Özgür ÇETİNKAYA yazdı: bilgi için teşekkürler. Önerdiği yağ markasını söyler misiniz var ise? Kitapçıkta; ford/motorcraft kullanın diyor, yanılmıyorsam Castrol ürünü, hala öylemi bilmiyorum. Ben kendi aracımda mobil 5 30 kullanıyorum. Fakat sizin araç dizel galiba bu yağlar değil, kitapçığa bakıp dizel için de yağ tavsiye görüntüsünü eklerim müsait zamanda. 1 Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 15 Aralık 2025 Yazar Paylaş 15 Aralık 2025 Merhaba kullanım kitapçığına göre dizel motor yağ tavsiyesi ektedir. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts