Murat Sahın Salı 11:30 Paylaş Salı 11:30 (düzenlendi) Selamlar, Çocuk rahatsızlanınca akşam hastaneye götürmek için çıktım yola. Trafik normale göre oldukça yoğun. Önümde bir sürü araç olduğu halde sol şeritte önümde akan trafiğin müsaade ettiği en yüksek süratte ilerliyorum. Arkama bir araç geldi. Tam otomatik modda selektör yapıyor. Farlar zaten kısayken de göz alıyor, selektöre dönünce tamamen kör ediyor. Önüm dolu, sağım dolu, neyse fırsatını bulunca sağa çekilip yol verdim, benim önümde giden aracın arkasına geçip bu sefer de onu taciz etmeye başladı. bu şekilde herkesi rahatsız ede ede ilerledi. Netice olarak ilerde yolun virajlı yerine geldiğimizde (bilenler için Kuzey Ankara inişi) yaklaşık 100 ile önümde ilerlerken bu sefer ben kendisini rahatsız etmeye başladım. Hızını artırıp 120'ye çıkarttı, baktı peşinden ayrılmıyorum, mecbur kalıp sağa yanaştı, ben geçerken el kol yapıyordu. İlerde müsait yerde sağa durdum, geldi bıdı bıdı konuşuyor. Düzde artislik yaparsan virajda ifadeni alırlar deyip yoluma devam ettim. Bunlara uymamak gerek, biliyorum da trafikte o kadar çoklar ki bazen sabır taşı çatlıyor. Salı 11:31 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 11 2 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Salı 11:37 Paylaş Salı 11:37 Ben efelenene, sıkıştırana araçtaki kamerayı gösteriyorum artık. Hiç uğraşmayıp polise veriyorum görüntüyü. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 11:38 Paylaş Salı 11:38 (düzenlendi) kusura bakmayın hatalı sizsiniz. trafikte 15 yaşında çocuktan bile özür dileyin gerekiyorsa haklılığın vs önemi yok orda sizi öldürüverirdi 2 sene de yatmaz çıkar gezmeye devam ederdi Salı 11:39 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 16 3 Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç Salı 11:42 Paylaş Salı 11:42 Genel olarak tüm dünya'da bu konu hakim olsada güzelim ülkemizde inanılmaz bir yozlaşma söz konusu, suçlu gerçekten sizsiniz. Yapılan hiçbir suçun cezası yok, arkanızdan üzülen üzüldüğüyle kalıyor. Elinizle özür dilerim diyin geçin, selektör atıp sizi geçtiyse siz arkasına yanaştınız hızlanamayıp ortaya kendini attıysa basıp geçin. Neler görüyoruz neler duyuyoruz, iki kuruş etmeyen insanlar için hiç uğraşmaya gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 11:55 Paylaş Salı 11:55 Bundan 15-20 sene önce herkesle kavga ederdim, ya iki yumruk atardım ya da iki yerdim, otururdum. Ama artık o dönem geçti. Karşıdaki adamda bıçak mı var, silah mı bilemiyorsun, ot mu çekmiş, hap mı atmış bilemiyorsun. Bildiğim, benim sevdiklerim var, beni sevenler var. Onları düşünüyorum, bana kaza yaptıracak bir şey değilse önüme bakıyorum. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 12:16 Paylaş Salı 12:16 Ali Gök yazdı: kusura bakmayın hatalı sizsiniz. trafikte 15 yaşında çocuktan bile özür dileyin gerekiyorsa haklılığın vs önemi yok orda sizi öldürüverirdi 2 sene de yatmaz çıkar gezmeye devam ederdi Daha güzel mesaj olamazdı. Nokta. 3 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 12:19 Paylaş Salı 12:19 İte dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak diye bir söz var, aklıma geldikçe uyar uygularım. Çok bulaşmamak lazım. 7 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Salı 12:45 Paylaş Salı 12:45 Murat Sahın yazdı: Ankara'nın trafik profili son 2 senede aşırı derecede değişti. 2015 yılından bu yana Ankara'da araç kullanıyorum bundan daha kötüsünü görmemiştim, gittikçe de kötüye gidiyo. Her gün kavşağı tersten dönen "ınsanımsılar" görüyo bu gözler. Bulaşmamaya çalışıyorum ama bazen bulaşmak zorunda kalıyorum. @Murat Sahın araç kameran yok mu? Varsa görüntüleri ver polise Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 13:10 Paylaş Salı 13:10 Belinizde silah yoksa kimse ile dalaşmayın. Ülkenin %30'u yaşamayı hak etmeyecek kadar insanlıktan uzak. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 13:16 Paylaş Salı 13:16 sivil insiyatif eksikliği, o yolda etrafındaki 10 sürücü korna selektör çakarsa kendi gelir di bu tipler. ama o noktadan çok uzağız. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 13:31 Paylaş Salı 13:31 Benim yorumlamama göre bu selektör tacizi direkt olarak aşağılık psikolojisinin bir sonucu. Aşağılık psikolojisi de çocukluktan gelişir, özdeğer eksikliği ilerleyen yaşlarda buna dönüşür. Makam mevki aldıktan sonra bozulma, insanları ezme alametleri gösteren kişilerde de bunu gözlemleriz. İlla bir yere müdür olmasına gerek yoktur şoför ünvanı bile ona başkalarını rahatsız etme hakkını verir çünkü aşağılık psikolojisi etkisindeki insanlar sürekli kendilerini olumlu ya da olumsuz gündemde tutmak isterler. Akıllarında bu dönmese bile bilinçaltısal olarak aşerdikleri şey başkalarının dikkatini çekmektir. Mesela mahalle aralarında yüksek sesle müzik dinleyen kekolar ya da öndeki arabayı rahatsız ettiğini bile bile çok çirkin bir şekilde onunla iletişim kurmaya çalışmak. (Selektör) Gerçi bu davranışı tek aşağılık psikolojisine indirgemek de doğru olmaz. 1- Dürtüsellik 2- Empati düşüklüğü 3- Yanlış alınmış bir model figür 4- Anlık öfke 5- Kültürel Norm gibi sebeplerden de bunlar oluyor olabilir. Dürtüsel olmama ve empati yapabilme bir insanı, hayvandan ayıran en önemli etkenlerden bazıları. Daha da bir şey dememe gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Salı 13:43 Paylaş Salı 13:43 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: kusura bakmayın hatalı sizsiniz. trafikte 15 yaşında çocuktan bile özür dileyin gerekiyorsa haklılığın vs önemi yok orda sizi öldürüverirdi 2 sene de yatmaz çıkar gezmeye devam ederdi Neyse aklımdan geçen fantaziler bana kalsın Salı 13:51 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Salı 14:03 Paylaş Salı 14:03 Geçmiş dönem 3 şeritli yolda ilerliyorum, önümde 70 le giden bir bir amca, sağ şerit boş , bir süre peşinden gittim, sonra selektör attım, yine çekilmeyince sağından tek dat yaparak sağladım . (bu korna da sağından geçiyorum haberin olsun maksatlı) 2 hafta sonra fahri müfettiğin yazdığı ceza geldi . artık selektör atmadan sağlıyorum direk. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 14:16 Paylaş Salı 14:16 (düzenlendi) Hamit inan yazdı: Neyse aklımdan geçen fantaziler bana kalsın Ben gördüm, Samsunluların düz mantığına hayranım, hayır mantıklı da geldi. Salı 14:18 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Noktalama işareti. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Salı 15:10 Yazar Paylaş Salı 15:10 Erhan Doruk yazdı: Geçmiş dönem 3 şeritli yolda ilerliyorum, önümde 70 le giden bir bir amca, sağ şerit boş , bir süre peşinden gittim, sonra selektör attım, yine çekilmeyince sağından tek dat yaparak sağladım . (bu korna da sağından geçiyorum haberin olsun maksatlı) 2 hafta sonra fahri müfettiğin yazdığı ceza geldi . artık selektör atmadan sağlıyorum direk. Cezanın muhteviyatı neydi ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Salı 15:17 Paylaş Salı 15:17 Çocukluk arkadaşım var yıllardır boksla uğraşır. Öyle ki trafikte en ufak el kol yapan adamı inip döven biri. Hatta bigün yanımda bi kamyoncuyu dövdü ki asla tasvip etmiyorum.Adamın dişleri kırıldı.Haklı yada haksız asla yapmaması gereken bi hareket. Bigün yolda giderken bi mercedesle takışıyor.Arabadan inip adamı dövecek,ama adam makinayı bi çıkartıyor.O gün bugündür trafikte kuzu gibi. Size tavsiyem bence trafikte kimseye bulaşmayın. 2 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 15:19 Paylaş Salı 15:19 Çağlar Bayur yazdı: sivil insiyatif eksikliği, o yolda etrafındaki 10 sürücü korna selektör çakarsa kendi gelir di bu tipler. ama o noktadan çok uzağız. 20 sene evvel oluyordu abi, kornayla döverlerdi mesela sinyal vermeyeni bile , şimdi kendi başını yersin inşallah deyip geçiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Salı 15:30 Paylaş Salı 15:30 Gerek yok böyle şeylere. Sal çomarı geçsin gitsin, kendi başını yesin. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Salı 15:59 Paylaş Salı 15:59 Çağrı Alaf yazdı: Ben gördüm, Samsunluların düz mantığına hayranım, hayır mantıklı da geld Şaka bir yana ülke adım adım iş savaşa kaosa gidiyor. En fazla 2-3 seneye Salvador ülkelerine döneceğiz. Kimin kime gücü yeterse olacak sokak çeteleri v.s. 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Salı 17:04 Paylaş Salı 17:04 Uğraşmayın abi. Arkanızdakileri üzmeyin. Ben işim gereği günde 150 km yol yapıyorum. Yol isteyene, önüme kırana, kaynak yapana, sellektör yapana yol verip geçiyorum. Nasıl olsa düzelmeyecek. Eğittim kendimi 🤣 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 17:28 Paylaş Salı 17:28 Her sabah işe giderken sivil plakalı tepesinde çalarlı egea ile denk geliyorum. Mesaiye giden komserim sanki göreve gider gibi taciz ediyor sol şeritte herkesi. Ben dahil baktım çok araç iplemiyor onu işin komiği peşimden gelirken arabası bayılıyor bide geri düşüyor . Komik oluyor gülüp geçiyorum. Sol şeridi işgal etmek doğru değil sürekli. Yol verip geç boş ver 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:05 Paylaş Salı 19:05 yeni videoları dönüyor tvP atronunun ergen kızın da bile varmış çakar çukar... Yorum bağlantısı
Metin Mankal Salı 20:18 Paylaş Salı 20:18 Mustafa Tüfekçi yazdı: sivil plakalı tepesinde çalarlı Geçen çok güzel bir öneri gördüm bu çakarlı araçlar için. Özel plaka verilsin. Geçiş Öncelikli Taşıt. 1 14 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Salı 20:57 Paylaş Salı 20:57 Hüseyin Sönmez yazdı: Belinizde silah yoksa kimse ile dalaşmayın. Ülkenin %30'u yaşamayı hak etmeyecek kadar insanlıktan uzak. Tam aksine asıl silahınız varsa dalaşmayın, kanı 5 para etmez bi zibidi yüzünden katil olup hayatınızın kalanını zehir edersiniz... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts